خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی اماکن متبرکه کردستان برای جهش فعالیت‌های قرآنی

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 فروردین 1404 - 14:41
سنندج- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از آمادگی اماکن متبرکه کردستان برای جهش فعالیت‌های قرآنی در استان خبر داد.
قرآني،فعالان،متبركه،خاتون،سنندج،مساجد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کاروند، بعدازظهر شنبه در نشست تخصصی فعالان قرآنی خدمت به قرآن کریم را والاترین نوع خدمت دانست و خواستار اولویت‌بخشی به آن در هیئت امنای مساجد و بقاع متبرکه شد.
وی با اشاره به استقبال از برنامه جزخوانی در امامزاده هاجر خاتون سنندج، از آمادگی فضاهای جدید برای برگزاری مستمر محافل قرآنی خبر داد و از فعالان این حوزه برای مشارکت دعوت کرد.
وی تصریح کرد: اکنون شبستان جدید امام‌زاده هاجره خاتون سنندج و ساختمان دارالقرآن اوقاف به لحاظ سخت افزاری آماده اجرای فعالیت‌های قرآنی هستند.
نشست تخصصی فعالان قرآنی در کردستان با هدف بررسی راهکارهای گسترش فعالیت‌های قرآنی در مساجد و اماکن متبرکه برگزار شد و در آن بر آمادگی این مراکز برای میزبانی از برنامه‌های متنوع قرآنی در طول سال تأکید شد.
در پایان این نشست از تعدادی از فعالان قرآنی تقدیر شد.