خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از ایده‌های فناورانه و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 30 فروردین 1404 - 14:58
رئیس سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری با اشاره به دو طرح شهید احمدی روشن وباقرالعلوم (ع)گفت: این طرح‌ها با هدف حمایت از ایده‌های فناورانه و تبدیل آن‌ به شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده‌اند.
علمي،بسيج،فناوري،سازمان،پژوهشي،انقلاب،رئيس،شبكه،طرح،كشور،نقش ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دکتر روح‌اله رضوی نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در چهارمین نشست تخصصی مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها، به نقش مهم رسانه و تاثیرات آن و همچنین موضوع مظلومیت مردم غزه و شهادت بیش از ده‌هزار کودک و زن در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
رضوی‌نژاد در ادامه با تاکید فرمایش مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در موضوع ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی به تشریح طرح‌های کتابچه نهضت و خیزش جدید علمی بسیج پرداخت.
این استاد دانشگاه در تشریح کتابچه نهضت و خیزش جدید علمی بر اهمیت نقش مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تمدن‌سازی تأکید کرد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تا امروز شاهد بوده‌ایم که هرگاه کاری به مردم سپرده شده، آن کار به پیشرفت رسیده است، عنوان کرد: این مسئله در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها به‌وضوح دیده شده است.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری افزود: مردم می‌توانند در همه عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی حضور پررنگی داشته‌ باشند.
وی عنوان کرد: آرمان انقلاب اسلامی تمدن‌سازی است.
به فرموده رهبر معظم انقلاب علم پایه اصلی این تمدن محسوب می‌شود.
این مرجعیت علمی با جهاد علمی محقق می‌شود، بنابراین سه کار اساسی و مهم در بسیج علمی بر عهده داریم.
مهم‌ترین کارها شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان‌سازی و امیدآفرینی است که می‌تواند نقش مؤثری در این زمینه ایفا کند.
رضوی نژاد افزود: گام دوم، تقویت بنیه‌ و تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی است.
باید بستری فراهم کرد تا مردم خودشان طراحی و خودشان نقش آفرینی کنند.
گام سومی که رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تشریح کرد، از نوع علم و فناوری و تولید فناوری‌های نوظهور بود.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در بخش دیگری از این نشست، به موضوع نخبه پروری پرداخت و از راه‌اندازی ۱۶۰ مجموعه نخبه پرور در سراسر کشور سخن گفت.
وی سپس به طرح‌هایی چون طرح شهید احمدی روشن و طرح باقرالعلوم (ع) اشاره کرد و افزود: این طرح‌ها با هدف حمایت از ایده‌های فناورانه و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شده‌اند.
رضوی نژاد بیان کرد: در طرح باقرالعلوم، اگر تیم‌های دانشجویی یا استادی ایده‌ای با قابلیت اقتصادی و پاسخگویی به نیازهای واقعی کشور داشته باشند، از آن‌ها حمایت می‌شود.
این طرح می‌تواند به ایجاد شرکت‌های فناور و اشتغال‌زایی منجر شود.
وی همچنین بر اهمیت شبکه‌های مردمی در حل مشکلات کشور تأکید کرد و گفت: ما سه شبکه اصلی داریم؛ شبکه مردمی یا شبکه پاسخ، شبکه پشتیبان و شبکه کارفرمایان یا صاحبان مسأله.
اگر این شبکه‌ها به‌درستی فعال شوند، بسیاری از مسائل کشور با سرعت و دقت بیشتری حل خواهند شد.
رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری، در خصوص طرح جهاد علمی که ذیل نیاز نیروهای مسلح تعریف شده است، توضیح داد.
در پایان این نشست، رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری از مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها دعوت کرد، در طرح‌ها مشارکت نموده و همچنین طرح‌های دیگری که مورد نیاز است را به این سازمان معرفی کنند.
وی اظهار امیدواری کرد با مشارکت در این طرح‌ها، گام‌های مؤثری در جهت پیشرفت کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی برداشته‌ شود.