خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالابرگ در ماه آینده برای کدام دهک‌ها شارژ می‌شود؟+ جزئیات

اعتماد | همه | شنبه، 30 فروردین 1404 - 15:46
​سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
كالابرگ،طرح،الكترونيكي،ادامه،اعتبار،مرحله،سخنگوي،اجراي،نفر

​سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
کد خبر: 708679 | ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ ۱۵:۴۰:۱۶
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
مرجان دبیری, سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت کار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم, درباره اینکه اجرای مرحله اول و دوم کالابرگ تا چه‌زمانی اعتبار دارد گفت: تا پایان خرداد ماه این طرح اعتبار دارد.
به گزارش تسنیم؛ وی در پاسخ به اینکه عده‌ای اعلام می‌کنند در به‌روزرسانی بهمن ماه 1403 از طرح دریافت یارانه حذف شده‌اند اما مدعی این هستند که شرایط مشمولیت یارانه را دارند گفت: این دسته از افراد در سامانه دهک خود را مشاهده کنند, اگر تا دهک 7 باشند مشمول طرح کالابرگ الکترونیک می‌شوند, در غیر صورت شاید در ارزیابی بعدی مشمول شوند، یکی از ملاک‌های حذف یارانه بحث گردش مالی حساب است.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره ادامه روند کالابرگ در سال 1404 گفت: مصوبه ادامه طرح اختصاص کالابرگ برای دهک‌های مورد هدف در دولت تدوین شده است، به‌احتمال زیاد این طرح ادامه‌دار خواهد بود، نظر دولت هم این است که این طرح ادامه‌دار باشد، اما زمان اجرای مرحله بعدی مشخص نیست، روند اجرای طرح شاید تغییراتی کند, هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است, شاید پرداخت کالابرگ به سمت و سوی حمایتی پیش رود.
دبیری اضافه کرد: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال 1404 ادامه خواهد یافت.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی در مورد امکان اجرای کالابرگ در مراحل بعدی گفت: شارژ مرحله سوم کالابرگ اگر تأمین اعتبار شود، انجام خواهد شد و بر اساس گفته محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اعتبار آن از محل تسعیر نرخ ارز تأمین شده است و مشکلی برای ادامه طرح کالا برگ الکترونیکی در سال جاری وجود ندارد.
وی افزود: بر این اساس وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اعلام کرده است در صورت تأمین اعتبار، طرح کالابرگ الکترونیکی در ماه‌های آینده ادامه پیدا خواهد کرد.
دبیری گفت: در بخش اول از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی، اعتبار دهک‌های 1 تا 3 به‌مبلغ هر نفر 500هزار تومان شارژ شده بود و در بخش دوم یعنی دهک‌های 4 تا 7 به‌ازای هر نفر 350هزار تومان اعتبار از 27 فروردین واریز شده است.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی در مورد عملکرد مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی گفت: در مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی تاکنون حدود 20میلیون نفر خرید کرده‌اند که با احتساب مرحله اول که 55میلیون نفر خرید کرده بودند، از ابتدای اجرای کالابرگ الکترونیکی در دولت چهاردهم تاکنون حدود 75میلیون نفر از طرح الکترونیکی استقبال کرده و کالا‌های مورد نیاز خود را خرید کرده‌اند.