انجام بیش از ۶ هزار خدمت فنی و ویژه حفاری در ۱۴۰۳
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی از انجام ۶ هزار و ۲۶۴ مورد خدمات فنی و ویژه در سال ۱۴۰۳ خبر داد که افزایشی بیش از ۶ درصد نسبت به پارسال داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، جهانگیر شجاعی با بیان اینکه این حجم از خدمات افزون بر ۲۰ نوع عملیات تخصصی است، گفت: امسال نیز به نحوی برنامهریزی شده که خدمات جانبی یکپارچه با تنوع و کمیّت و کیفیت بالاتر ارائه شود.
وی افزود: در مدیریت ویژه حفاری در سال گذشته یک هزار و ۵۱۲ مورد خدمات شامل نمودارگیری، نمودارگیری از سیال حفاری، چاهپیمایی و تکمیل چاه، حفاری جهتدار، مغزهگیری و عبور از جداره انجام شد که نسبت به دوره قبل رشدی بیش از ۹.۵ درصد داشت.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی گفت: از خدمات یادشده به تفکیک ۸۹۸ مورد به شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب، ۲۰۲ مورد شرکت نفت مناطق مرکزی، ۱۹ مورد شرکت نفت فلات قاره، ۲۹ مورد مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ۳۶۴ مورد به پروژههای در دست اجرای حفاری از سوی شرکت اختصاص یافت.
شجاعی درباره حجم عملیاتها در مدیریت خدمات ویژه توضیح داد: در این ارتباط در خدمات نمودارگیری ۳۰ درصد، چاهپیمایی ۳۲ درصد، حفاری جهتدار ۲۵ درصد، مغزهگیری ۲۵ درصد و نمودارگیری از سیال حفاری ۳ درصد افزایش حجم کار داشتیم و بر این اساس در زمینه نمودارگیری از سیال حفاری در سقف ظرفیت ناوگان در حال ارائه خدمات هستیم.
وی افزود: فعالسازی ظرفیتهای عملیاتی در اختیار با کمک شرکتهای دانشبنیان، انعقاد قراردادهای جدید با کارفرمایان و تجهیز ناوگان حفاری جهتدار به موتورهای درونچاهی محقق شد.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی اظهار کرد: در مدیریت خدمات فنی نیز در سال ۱۴۰۳ در مجموع ۴ هزار و ۷۵۱ خدمات شامل اسیدکاری گسترده و ویژه، سیمانکاری، تزریقپذیری، لوله مغزی سیار، آزمایش چاه با ساق مته، لولهگذاری چاه، نصب آویزه، آزمایش بهرهدهی چاه، حفاری با هوا و حفاری به روش فروتعادلی صورت گرفت که در قیاس با سال قبل از آن ۳ درصد بیشتر بود.
شجاعی با اشاره به طرح بازسازی و نوسازی تجهیزات ناوگان مدیریت خدمات فنی شرکت ازجمله پمپهای فشار قوی تزریق اسید، نیتروژن و سیمان در سال جاری با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی و حمیت سازمانی مجموعه کارکنان شرکت در مدیریتهای خدمات ویژه و فنی اظهار کرد: انتظار میرود با روزآمدسازی تجهیزات و ابزارهای کاربردی، در سال ۱۴۰۴ شاهد افزایش حجم و تنوع بیشتر خدمات در این حوزه باشیم.