50 هزار نقطه حادثه آفرین در کل کشور وجود دارد
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه طبق اعلام پلیس 50 هزار نقطه حادثه آفرین در کل کشور وجود دارد، گفت: یکی از راه های پیشگیری، رفع مشکلات و مسائل مربوط به جاده هایی است که توسط پلیس به عنوان نقطه حادثه آفرین شناسایی شده اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنگرود، مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، امروز در اختتامیه دوره آموزشی ضمن خدمت منطقهای با محوریت توانمندسازی و مهارتافزایی روسای شعب شمال غرب کشور در مرکز بینالمللی آموزشهای تخصصی امداد و نجات چاف، سخنانی مهم درباره آمادگی در برابر حوادث و نقش هلال احمر ایران ایراد کرد.
وی با اشاره به حضور اعضای شرکتکننده از استانهای مختلف، گفت: دوستان عزیز از استانهای کردستان، آذربایجان شرقی، همدان، زنجان و اردبیل ما را به خاطرات سال 73 بازمیگردانند.
مردم این مناطق، مردمانی باصفا، ساده و دوستداشتنی هستند که همواره در ذهن من خاطرات زیبایی از خود به جای گذاشتهاند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با صراحت به اهمیت مدیریت حوادث و پیشگیری از آنها اشاره کرد و افزود: ما نباید منتظر بمانیم تا حادثهای رخ دهد بلکه باید اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم.
هلال احمر ایران، به عنوان یکی از سازمانهای مطرح در دنیا، باید در بحث پیشگیری نیز قدمهای مؤثری بردارد.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به آمار نگرانکننده حوادث جادهای بیان کرد: سالانه 21 هزار نفر در جادهها جان خود را از دست میدهند و یکی سری موارد مربوط به جاده، خودرو و قوانین را باید انجام دهیم تا شاهد کاهش تصادفات و فوتی ناشی از تصادفات باشیم.
به گفته وی، در ایام نوروز، 880 نفر جان خود را از دست دادند که این به غیر از آماری است که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها حضور دارند؛ عددی که نسبت به سالهای گذشته حدود 6 تا 7 درصد افزایش داشته که این آمار نشاندهنده نیاز فوری به برنامهریزی دقیق در مدیریت جادهها و کاهش حوادث است.
لاهوتی همچنین به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی و سن بالای خودروها اشاره کرد و گفت: بیش از 90 درصد مردم کشور ما از جادهها استفاده میکنند و 10 درصد جا به جایی مسافر از طریق هوا و دریا انجام میشود و باید راهکارهایی برای کاهش حوادث جادهای در نظر گرفته شود.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق اعلام پلیس 50 هزار نقطه حادثه آفرین در کل کشور وجود دارد، افزود: یکی از راههای پیشگیری از وقوع حادثه، رفع مشکلات و مسائل مربوط به جادههایی است که توسط پلیس یا مسئولین دیگر به عنوان نقطه حادثه آفرین شناسایی شدهاند که این میتوان در کاهش آمار تصادفات و فوتی ناشی از تصادفات بسیار موثر باشد.
لاهوتی در ادامه به موضوع زلزله در تهران پرداخت و بیان کرد: هر لحظه احساس میکنم که تهران در معرض وقوع یک حادثه وحشتناک قرار دارد.
ساختوسازهای غیراصولی و عدم آمادگی کافی، ابعاد فاجعهای را رقم خواهد زد که میتواند افراد زیاد را را تحت تأثیر خطر قرار دهد.
وی تأکید کرد: برای کاهش ابعاد این فاجعه احتمالی، نیاز به پیشبینی و سرمایهگذاری جدی داریم.
اگر چه اعتبارات محدود است، اما باید با برنامهریزی دقیق، اقدامات مؤثری انجام دهیم.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از مسئولان و کادر آموزشی مرکز چاف تشکر کرد و افزود: این مرکز میتواند به عنوان پایگاهی قوی برای آموزش و آمادگی در برابر حوادث، در خدمت استانهای مختلف قرار گیرد.
من آمادگی دارم در این راستا هرگونه کمکی از دستم برآید، انجام دهم.
انتهای پیام/