خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد قاطع با سودجویان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ری

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 31 فروردین 1404 - 20:24
ری- فرماندار ویژه ری از تخریب ۴۲ سازه غیرمجاز و آزادسازی ۸۳ هزار مترمربع اراضی کشاورزی در کهریزک خبر داد و گفت: با سودجویان تغییر کاربری اراضی با قاطعیت برخورد می شود.
كشاورزي،سليمانپور،غيرمجاز،اراضي،ساخت،آب،كهريزك

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن سلیمانپور، بعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران از تخریب ۴۲ مورد ساخت وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی بخش کهریزک خبر داد و گفت: بیش از ۸۳ هزار مترمربع از زمین‌های کشاورزی و باغات آزادسازی و به وضعیت سابق بازگردانده شد.
سلیمانپور اظهار کرد: این عملیات با حضور نیروهای انتظامی، نماینده دادستان، عوامل بخشداری و شهرداری کهریزک، جهاد کشاورزی و ادارات آب، برق و گاز و بر اساس احکام قضائی انجام شد.
وی افزود: در این طرح، علاوه بر قلع و قمع ساخت وسازهای غیرقانونی، ۱۳ حلقه چاه آب غیرمجاز نیز پر و مسلوب المنفعه شد تا اقدامات قانونی لازم توسط اداره امور منابع آب شهرستان ری صورت گیرد.
فرماندار ری با تقدیر از مالکانی که به قوانین احترام گذاشته و مجوزهای لازم را اخذ می‌کنند، هشدار داد: برخی افراد به دلیل ناآگاهی یا سودجویی، اقدام به تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ساخت وساز غیرمجاز می‌کنند که با آنها برخورد قاطعانه خواهد شد.
سلیمانپور تأکید کرد: برخورد با متخلفان و احیای اراضی کشاورزی با همکاری دستگاه‌های قضائی و اجرایی ادامه خواهد یافت.