خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وفایی با شکست حریف انگلیسی به جمع ۱۶ نفر برتر قهرمانی جهان رسید

مهر | ورزشی | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 08:13
حسین وفایی نخستین دیدار خود در مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان را با برتری به پایان رساند و وارد جدول ١٦ نفره شد.
مسابقات،وفايي،قهرماني،شكست،ايران،اسنوكر

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله اصلی مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان با حضور ۳۲ بازیکن درسالن کروسیبل شهر شفیلد آغاز شده است.
حسین وفایی نماینده اسنوکر ایران در گام نخست مسابقات به مصاف «بری هاوکینز» از انگلستان رفت و در پایان این دیدار موفق شد حریف خود را با نتیجه ۱۰ بر ۹ شکست ده و راهی دور بعدی مسابقات شود.
وفایی در این دیدار بریک های ۱۲۳،۱۱۴،۱۰۷،۱۱۰ را را ثبت کرد و عملکرد درخشانی از خود بر جای گذاشت.
وفایی با این پیروزی پیروزی در سه نوبت روز های جمعه ۲۵ آوریل ۲۰۲۵ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت ۱۲:۳۰ و ۲۱:۳۰ به وقت ایران و روز شنبه ۲۶ آوریل ۲۰۲۵ ( ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) ساعت ۱۷:۰۰ به وقت ایران به مصاف مارک ویلیامز ولزی خواهد رفت.
وفایی در فینال مسابقات شوت اوت این حریف را شکست داد و برای نخستین بار به عنوان قهرمانی مسابقات حرفه ای ها دست پیدا کرد.
همچنین کایرن ویلسون مدافع عنوان قهرمانی در بازی نخست در مقابل حریفی چینی شکست خورد و حذف شد.