خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف و جمع آوری ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در بندرعباس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 08:31
بندرعباس- در یک بازرسی مشترک، ۳۰۰ کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته از یک سردخانه کبابی در بندرعباس کشف و ضبط شد.
بازرسي،استان،هرمزگان،اداره،مصرف،كبابي

به گزارش خبرگزاری مهر، در یک بازرسی مشترک، ۳۰۰ کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته از یک سردخانه کبابی در بندرعباس کشف و ضبط شد.
این بازرسی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل دامپزشکی استان انجام شد.
سیروس بشیر زاده، مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، با اعلام این خبر گفت: در این بازرسی، مقدار ۳۰۰ کیلوگرم گوشت که به دلیل فساد و انقضای تاریخ مصرف، غیر قابل استفاده بود، از یک سردخانه کبابی در بندرعباس جمع‌آوری شد.
وی افزود: پس از کشف این تخلف، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و برای رسیدگی و صدور حکم به اداره کل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان ارسال شده است.
بشیر زاده تأکید کرد: بازرسی‌های مستمر و سرزده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از عرضه کالاهای غیربهداشتی و فاسد، با جدیت ادامه خواهد داشت.