خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بکار 20 هزار نفر در قالب نظام ارجاع در استان مرکزی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 12:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از آغاز به کار 20 هزار نفر در قالب نظام ارجاع و پزشکی خانواده از طریق سامانه الکترونیک در سال 1404 خبر داد و گفت: این اقدام گامی مهم در تحقق عدالت در سلامت خواهد بود.
سلامت،پزشكي،ارجاع،نظام،سامانه،الكترونيك،عدالت،قالب

دکتر جواد نظری در گفتگو با خبرنگار تسنیم از اراک، در آستانه هفته سلامت اظهار داشت: با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، از ابتدای امسال، حدود 20 هزار نفر از ارائه‌دهندگان خدمات سلامت فعالیت خود را در قالب سامانه الکترونیک نظام ارجاع آغاز خواهند کرد.
وی افزود: این اقدام در راستای استقرار نظام ارجاع، گسترش پزشکی خانواده و تحقق عدالت در سلامت انجام می‌شود و مردم به‌زودی می‌توانند خدمات جامع‌تری را در قالب شبکه منسجم بهداشتی دریافت کنند و با توجه به شعار امسال هفته سلامت با عنوان «آغاز سلامت، آینده‌ای سرآمد»، تمرکز ما بر تقویت زیرساخت‌های الکترونیک، بهره‌گیری از فناوری برای بهبود خدمات و ارتقاء رضایتمندی مردم است.
نظری بیان کرد: عدالت در سلامت بدون نظام ارجاع و پزشکی خانواده محقق نمی‌شود و با راه‌اندازی این سیستم، خدمات سطح یک به‌طور کامل قابل رصد و مدیریت خواهد بود و پیگیری وضعیت سلامت افراد با دقت و کیفیت بیشتری انجام می‌شود که این سامانه امکان ارجاع بیماران به سطوح تخصصی، هدفمندتر و کارآمدتر فراهم می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تصریح کرد : این طرح آغاز یک تحول در ساختار بهداشت کشور است و انتظار می‌رود با حمایت مسئولان و مشارکت فعالانه مردم، شاهد بهبود چشمگیر شاخص‌های سلامت در سال پیش‌رو باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: باآغاز به‌ کار 20 هزار نفر در قالب نظام ارجاع و پزشکی خانواده از طریق سامانه الکترونیک در سال 1404 افزایش یافته و این اقدام گامی مهم در تحقق عدالت در سلامت خواهد بود.
انتهای پیام/711/