سند راهبردی دانشگاه پیامنور در حال تدوین است
رئیس دانشگاه پیامنور از تدوین سند راهبردی این دانشگاه با توجه به برنامه هفتم پیشرفت و برنامههای اعلامی وزیر علوم خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدهادی امینناجی رئیس دانشگاه پیامنور در نشست مشترک روسای استانی و اعضای هیات رئیسه و مدیران کل دانشگاه پیامنور اظهار داشت: این نشست با هدف هماندیشی در بین مدیران استانی، ستادی و مجموعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای اتخاذ راهبردهای اجرایی سال جاری تنظیم شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور آنچه در هفت ماهه اخیر دنبال کرد، احراز و اثبات هویت پیشین خود و استمرار خدمترسانی نیک به مجموعه عالمان، فاضلان و جویندگان دانش بود.
رئیس دانشگاه پیامنور به روند مطلوب دانشگاه در هفت ماه اخیر پرداخت و گفت: در این مدت برای رفع نیازهای همکاران در حوزههای مختلف تلاش کردیم و امید است که در سال پیش رو با شتاب بیشتر مسائل و موضوعات دانشگاه را مرتفع کنیم.
امینناجی گفت که زمان ارائه خدمات به دانشگاهیان پیامنور کاهش مییابد و در این دانشگاه بیش از پیش توجه جدی به برنامههای هفتم پیشرفت و وزیر علوم تحقیقات و فناوری خو اهیم داشت.
وی خطاب به روسای استانی در این نشست تاکید کرد که در مواجهه با دانشجویان ضمن حفظ کرامت آنان از تحرکات و تحریکات نابجا پرهیز کنید و این موضوع را مدنظر داشته باشید که بر پایه عزتمندی انسانها و حفظ کرامت آنها گام بردارید.
رئیس دانشگاه پیامنور اظهار داشت: روسای استانی باید برنامه محوری و افزایش بهره وری را مورد توجه قرار دهند و به عرصه بین الملل و ارتقای کیفیت آموزشها متمرکز شوند.
کاهش هزینه تحصیل در دانشگاه پیامنور
امینناجی اضافه کرد: دانشگاه پیام نور با تکیه بر خانواده فعالیت دارد و خانواده محور بوده و با انعطاف پذیری در حوزههای گوناگون مسیر تحصیل همواری را برای مخاطبان پیش بینی کرده است.
وی معتقد است که این دانشگاه به عنوان سومین خصیصه، دانشگاهی اقتصادی است و کاهش هزینههای تحصیل را در ماموریت خود مد نظر دارد.
رئیس دانشگاه پیامنور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: این دانشگاه ضمن حفظ آثار بومی مناطق در عین توجه به وحدت ملی کشور، گامهای فرهنگی محکمی را بر میدارد و در این راستا حافظ فرهنگ در میانه اقوام و اجزای مختلف کشور خواهد بود.
امین ناجی تصریح کرد که دانشگاه پیامنور نگاه به آینده داشته و پیشبرد و بهرهمندی از آخرین تکنولوژیهای آموزشی به ویژه هوش مصنوعی را مورد توجه قرار داده است.
وی سال ۱۴۰۴ را در عرصه فناوری روند رو به رشد پیش بینی کرد و گفت: در حوزههای اقتصادی نیز علاوه بر افزایش راههای درآمدی پایدار دانشگاه به دنبال تنوع بخشی خدمات با توجه به وضعیت اقشار مختلف درآمدی در نقاط مختلف کشور است.
نباید برای تیممذاکره کننده ایران حاشیه ایجاد کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و سفیر پیشین ایران در افغانستان نیز در این نشست روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را خوب توصیف و تاکید کرد: نباید اجازه داد تا برای تیم مذاکره کننده ایران در گفت و گوی غیر مستقیم با امریکا حاشیه ایجاد شود زیر عراقچی وزیر امورخارجه مورد اعتماد و همه چیز حمایت شده است.
فداحسین مالکی اظهار داشت: در دور اول مذاکره غیرمستقیم، راستیآزمایی بین ۲ هیات ایرانی و آمریکایی انجام شده و به عبارتی وزن هیات ایرانی خیلی سنگین است.
چرا که از کارشناسان زبده استفاده کرده است.
سفیر سابق ایران در افغانستان ادامه داد: در موضوعات کلان نظام هر هنگام که هیاتی برای مذاکره اعزام میشود، ۲ روز قبل از آن، این هیات در کمیسیون امنیت ملی برای مشورت حضور مییابد و حتی پس از بازگشت هم موارد در کمیسیون بحث و تبادل نظر میشود.
مالکی اضافه کرد: این نظمی که اکنون به وجود آمده به نوعی باید ادامه یابد تا ما بتوانیم منافع ملی را حفظ کنیم چرا که آنها میدانند ایران امروز با دیروز متفاوت بوده و در صحنه بین الملل حرفی برای گفتن دارد.
وی روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را خوب توصیف کرد و گفت: ملاحظاتی که ایران در روند مذاکره داشته، عملی شده است، اما مصادیق و ساختار مذاکرات چهارشنبه این هفته در سطح کارشناسی جدیتر میشود و تمام تلاش بر این است که ما بتوانیم منطبق با آن چیزی که به هر حال مورد توجه است، عمل کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نقش وزارت علوم و دانشگاه پیامنور با توجه به ساختار میتواند در مراودات بین المللی تاثیر گذار باشد که از این ظرفیت دیپلماسی علمی باید بهره جست.
منبع: ایرنا