خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش شهرداری اراک برای پیوند جامعه با میراث فکری و هنری

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 17:14
شهردار اراک گفت: حضور شهرداری در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و هنری تنها یک مسئولیت اداری نیست، بلکه تلاشی برای پیوند عمیق تر جامعه با میراث فکری و هنری ایران است.
فرهنگي،سعدي،ادبيات،اجتماعي،اراك،فارسي،فرهنگ،ايران،محمودي،ادب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا محمودی ظهر امروز در این رویداد فرهنگی با اشاره به اهمیت ادبیات در انتقال فرهنگ و هویت ملی اظهار کرد: ادبیات، بخش مهمی از سرمایه‌های اجتماعی هر کشور به شمار می‌رود و در ایران، سعدی شیرازی نماد روشنی از حکمت، انسان‌ دوستی و معرفت اجتماعی است.
وی افزود: برگزاری مستمر چنین رویدادهایی در شناخت اندیشه‌های بزرگان ادب فارسی برای جوانان، ضرورتی انکارناپذیر است و انجمن‌های ادبی و نهادهای فرهنگی با بهره‌گیری از مناسبت‌های مختلف، می‌توانند زمینه ارتباط نسل امروز با مفاخر فرهنگی کشور را فراهم کنند.
محمودی تصریح کرد: حضور شهرداری در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری تنها یک مسئولیت اداری نیست، بلکه تلاشی برای پیوند عمیق‌تر جامعه با میراث فکری و هنری ایران است.
در همین راستا، حمایت از انجمن‌های ادبی، هنرمندان و شهروندان علاقه‌مند به فرهنگ و هنر در دستور کار شهرداری قرار دارد.
شهردار اراک ادامه داد: در مسیر تقویت فرهنگ و ادب پارسی، شهرداری اراک برنامه‌های متنوعی را طراحی کرده است که این برنامه‌ها شامل برگزاری کلاس‌های آموزشی و ادبی در فرهنگسراها، اجرای جلسات خوانش آثار بزرگان ادب فارسی و همچنین معرفی مفاخر فرهنگی به نسل نوجوان و جوان خواهد بود.
وی افزود: به مناسبت بزرگداشت شاعر نامدار ایران، همایشی با عنوان «سعدی و سعادتمندی» با حضور جمعی از فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به ادبیات فارسی در اراک برگزار شد که هدف از برگزاری این همایش گسترش آشنایی نسل جوان با اندیشه‌های متعالی سعدی بوده و بازخوانی جایگاه فرهنگی و اجتماعی این چهره ماندگار در تاریخ ادبیات ایران بسیار با اهمیت است.
محمودی خاطرنشان کرد: همایش «سعدی و سعادتمندی» با استقبال علاقه‌مندان به ادبیات فارسی و با محوریت بررسی ابعاد اخلاقی، اجتماعی و معرفتی آثار سعدی برگزار شد که یکی از گام‌های مؤثر در مسیر ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در سطح جامعه و استان مرکزی ارزیابی می‌شود.
انتهای پیام/711/