خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۷ مجتمع‌ بین‌راهی در محورهای استان تهران فعال است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 17:42
تهران- مدیرکل راهداری استان تهران گفت: ۴۷ مجتمع‌ بین‌راهی در محورهای استان تهران فعال است.
استان،تهران،رفاهي،نوروز،بازرسي،راهداري،رانندگان،ايام

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد جهانی، بعد از ظهر دوشنبه، در جمع خبرنگاران، از انجام بیش از ۸۰ مرحله بازرسی فوق‌العاده از مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی در ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: در طرح نوروزی امسال، تمهیدات ویژه‌ای برای نظارت بر مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی اجرا شد که از جمله آنها می‌توان به ۲۲۴۰ نفر ساعت بازرسی از این مراکز در سراسر استان تهران اشاره کرد.
وی هدف از این پایش‌های مستمر را ارزیابی کیفیت خدمات و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مسافران و کاربران جاده‌ها عنوان کرد و افزود: این بازدیدهای ویژه علاوه بر نظارت‌های روزانه و برنامه‌ریزی‌شده توسط تیم‌های ناظر در شهرستان‌های استان انجام شده است.
مدیرکل راهداری استان تهران تصریح کرد: بازرسی از مجتمع‌های خدمات رفاهی به‌صورت مداوم و بدون وقفه، چه در ایام خاص مانند نوروز و تعطیلات و چه در زمان‌های عادی، توسط کارشناسان ادارات بازرگانی و راهداری شهرستان‌ها انجام می‌شود.
جهانی با اشاره به نقش کلیدی این مجتمع‌ها در ارتقای ایمنی جاده‌ها گفت: استراحت کافی رانندگان و مسافران در این مراکز بین‌راهی، علاوه بر رفع خستگی، باعث افزایش هوشیاری رانندگان و کاهش تصادفات می‌شود که در راستای پویش «شیش دونگ برانیم» است.
وی با بیان اینکه گزارش‌های دریافتی حاکی از سطح مطلوب خدمات در نوروز ۱۴۰۴ است، تأکید کرد: تلاش داریم این کیفیت خدمت‌رسانی در تمام طول سال توسط مجتمع‌های فعال در جاده‌های استان تهران حفظ شود.
بر اساس این گزارش، هم‌اکنون ۴۷ مجتمع خدماتی-رفاهی در محورهای مواصلاتی استان تهران فعال هستند که بازدید از آنها شامل کنترل وضعیت رستوران‌ها، پمپ بنزین‌ها، نظافت سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها و سایر امکانات مطابق با استانداردهای ابلاغی می‌شود.