خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت اصول و مبانی انقلاب اسلامی برای نیروهای سپاه مورد توجه است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 17:42
اراک- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تقویت اصول و ترویج فرهنگ دینی و مبانی انقلاب اسلامی برای نیروهای سپاه توسط نمایندگی این نهاد مورد توجه ویژه است.
فقيه،نمايندگي،نيروها،سپاه،مسئول،انقلاب،نقش،معنوي،الاسلام،حجت

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی در آئین تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ مردم پایه ۷۱ روح الله استان مرکزی گفت: نمایندگی ولی فقیه در سپاه و اهمیت آن در حفظ و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی نقش کلیدی دارد.
وی با تأکید بر اینکه نمایندگی ولی فقیه در سپاه به عنوان یک نهاد صیانتی نقش آفرینی می‌کند، گفت: این نهاد وظیفه دارد تا اصول و مبانی انقلاب اسلامی را در بین نیروهای سپاه تقویت کند و به ترویج فرهنگ دینی و انقلابی بپردازد، در واقع نمایندگی ولی فقیه نه تنها یک نهاد نظارتی و صیانتی، بلکه یک مرجع معنوی و راهنما برای نیروها است که به آنها کمک می‌کند تا در مسیر تحقق اهداف انقلاب گام بردارند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی به ابعاد مختلف این نقش اشاره کرد و گفت: نقش نمایندگی ولی فقیه در سپاه شامل برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های دینی و معنوی، آموزش و ارتقا فرهنگی، عقیدتی، سیاسی و اعتقادی نیروها در زمینه‌های اخلاقی و رفتاری است و در واقع با برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی، به ارتقا سطح آگاهی و بصیرت نیروها کمک کند و آنان را برای مواجهه با چالش‌های مختلف آماده سازد.
وی با اشاره به شرایط کنونی کشور و تهدیدات داخلی و خارجی، تاکید کرد: در چنین شرایطی، نمایندگی ولی فقیه باید به عنوان یک مجموعه بصیر و هوشیار عمل کند و نیروها را به سمت حفظ آرمان‌های انقلاب و پاسداری از دستاوردهای آن سوق دهد و با ایجاد فضای معنوی و فرهنگی مثبت، به تقویت ایمان و انگیزه نیروها کمک کند.
در پایان این آییک از زحمات و تلاش‌های چندین ساله حجت الاسلام داود حبیبی مسئول سابق تکریم و حجت الاسلام مرتضی ستوده به عنوان مسئول جدید نمایندگی ولی فقیه در تیپ مردم پایه ۷۱ روح الله استان مرکزی معرفی شد.