خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح ۸ روزه ویژه ارتقای ایمنی ترافیک در استان سمنان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 19:53
سمنان- رئیس پلیس راهور استان سمنان از آغاز طرح ویژه ارتقاء امنیت و ایمنی ترافیک به مدت هشت روز در این استان خبر داد و گفت: این طرح برای کاهش سوانح رانندگی و حفظ جان شهروندان اجرا می‌شود.
طرح،سمنان،ايمني،پليس،استان،كبيري،مخدوش

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تقی کبیری غروب دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه طرح ارتقا امنیت و ایمنی ترافیک پلیس راهور در حال اجرا است، بیان کرد: این طرح از امروز آغاز و به مدت هشت روز در کل استان سمنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح پلیس با تخلفاتی نظیر استفاده از تلفن همراه، عدم استفاده از کمربند و کلاه ایمنی و داشتن پلاک مخدوش برخورد جدی خواهد کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان سمنان با بیان اینکه متخلفان در زمینه تخلفات مذکور طبق قانون و مقررات جریمه خواهند شد، ابراز داشت: قطعاً در صورت تکرار خودرو توقیف و روانه پارکینگ خواهد شد.
کبیری با تاکید بر اینکه وجود پلاک مخدوش و ناخوانا امنیت عمومی را به خطر خواهد انداخت، تصریح کرد: در صورت مشاهده این گونه موارد پیگرد قانونی خواهد داشت.
وی در ادامه اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح حفاظت از جان شهروندان و افزایش ایمنی مردم در سوانح رانندگی قابل پیشگیری است.