خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ترافیکی رفع نقاط حادثه خیز شهرستان گناوه تدوین شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 20:25
بوشهر- معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه گفت: طرح کلی ترافیکی متمرکز بر رفع نقاط حادثه خیز برون و درون جاده‌ای این شهرستان تدوین شود.
ترافيك،شوراي،گناوه،جهت،ترافيكي،ارائه،طرح،ريگ،خليفه،فرمانداري

به گزارش خبرنگار مهر، کریم خلیفه لیراوی عصر دوشنبه در نشست شورای ترافیک این شهرستان افزود: در اجرای این طرح باید نقاط حادثه خیز درون و برون شهری دارای اولویت شناسایی شوند.
وی اظهار کرد: این طرح با همکاری و هماهنگی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شهرداران گناوه و بندر ریگ و پلیس راه و راهنمایی و رانندگی تهیه تا در نشست شورای ترافیک تصمیم گیری شود.
معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه گفت: این طرح پس از مصوب شدن در شورای ترافیک، جهت اختصاص اعتبار به کمیته برنامه ریزی و استان ارائه می‌شود.
خلیفه لیراوی ادامه داد: مسیرهای منتهی به مجتمع خدمات رفاهی محمدرسول الله بندر ریگ در جاده ساحلی نیازمند تدابیر ترافیکی است.
وی افزود: با توجه به اینکه محدوده این مجتمع پرتردد و از محورهای مهم مواصلاتی استان است، جهت پیشگیری از حوادث جاده‌ای، باید علائم و هشدارهای ترافیکی و همچنین سرعت کاه نصب شود.
معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه همچنین از اعضای شورای ترافیک شهرستان خواست راهکارهای لازم جهت مسیرهای بزرگراه گناوه حدفاصل روستاهای محمدصالحی و چاه بردی به صورت کارشناسی شده و فنی ارائه تا جهت اجرا تصمیم گیری شود.
وی یادآور شد: همه اعضای شورای ترافیک از طریق فضای مجازی، تهیه و انتشار تراکت‌ها، تصاویر و فیلم‌های آموزشی، برگزاری کلاس‌ها بویژه حضور در مدارس و مراکز آموزشی نسبت به فرهنگ سازی و آموزش اصولی قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی و ترویج مشارکت در آرام سازی وضعیت‌های ترافیکی و عبور و مرور، برنامه ریزی و اقدام کنند و گزارشات مربوطه را در هر نشست ارائه دهند.