خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت بیش از ۱۲ هزار یزدی در المپیاد ورزشی محلات

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اردیبهشت 1404 - 21:31
یزد - رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: دوازدهمین دوره المپیاد ورزش محلات از ۲۴ دی‌ماه آغاز شده و تاکنون پیش از ۱۲ هزار نفر در این رویداد ورزشی شرکت کرده‌اند.
مسابقات،ورزشي،المپياد،رشته،پايان،شركت،زارع،تيراندازي

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی زارع زاده با بیان اینکه بیش از ۱۲ هزار یزدی در المپیاد ورزشی محلات شرکت داشتند، بیان داشت: از میان ۷۵ رشته ورزشی پیش‌بینی‌شده، نیمی از رقابت‌های برگزار شده و برگزیدگان نیز مشخص شده‌اند
وی ادامه داد: در بخش مسابقات انفرادی، رشته‌هایی همانند تیراندازی با تفنگ، تیراندازی با کمان، جودو، کاراته آقایان، کشتی، اسکواش، بازی‌های فکری مانند اتللو و دالون، بازی‌های الکترونیک فیفا وای‌فوتبال، ژیمناستیک، بوکس، مینی‌گلف، شطرنج و شنا به پایان رسیده‌اند.
معاون شهردار گفت: همچنین در مسابقات تیمی، رشته‌های بسکتبال بانوان، هندبال بانوان و فوتسال آقایان در حال برگزاری است.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با دوازدهمین دوره المپیاد، چهارمین دوره پارالمپیاد نیز در حال برگزاری است که شامل ۱۱ رشته ورزشی بوده و تاکنون رقابت‌های ۸ رشته به پایان رسیده و منتخبین مشخص شده‌اند.
زارع زاده اظهار داشت: امکان ثبت‌نام برای ورزشکاران جانباز و معلول در رشته‌های تنیس روی میز، بدمینتون و دارت وجود دارد و علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ ۲۴ خردادماه که پایان المپیاد است، ثبت‌نام کرده و در مسابقات شرکت کنند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: همشهریان برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات می‌توانند به سایت یزد فرهنگ مراجعه کنند و از جزئیات مسابقات، آئین‌نامه‌ها و لیست رشته‌هایی که هنوز برگزار نشده‌اند، مطلع شوند.
گفتنی است این مسابقات رایگان بوده و علاقه‌مندان می‌توانند با توجه به سلیقه و علاقه خود، در آنها شرکت کنند.