خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: ایران قصد ندارد در ملاء عام مذاکره کند

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 07:41
وزیر امور خارجه در توئیتی ضمن ارائه مختصری از متن سخنرانی خود که قرار بود در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی بیان کند، تصریح کرد: ایران اصلاً قصد ندارد در ملاءعام مذاکره کند.
سخنراني،عراقچي،مذاكرات،ايالات،مذاكره،متحده،نوشت،قصد

به گزارش مشرق، سید عباس عراقچی بامداد سه شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زمانی که با ارائه سخنرانی کلیدی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی موافقت کردم، ایران و ایالات متحده هنوز تاریخی برای دور بعدی مذاکرات، که در سطح کارشناسان از چهارشنبه و در سطح عالی از روز شنبه آغاز می‌شود، تعیین نکرده بودند.
وی افزود: همانطور که در متن سخنرانی آماده شده‌ی خود نیز تاکید کرده‌ام، ایران اصلاً قصد ندارد در ملأء عام مذاکره کند.
عراقچی نوشت: در سخنرانی خود همچنین روشن کرده‌ام که برخی از «گروه‌های ذینفع خاص» تلاش می‌کنند تا با بدنام کردن مذاکره‌کنندگان و ترغیب دولت ایالات متحده به طرح خواسته‌های حداکثری، روند دیپلماسی را دستکاری و از مسیر خود منحرف کنند.
وزیر امور خارجه افزود: من به پرسش‌های دشوار روزنامه نگاران و یا پاسخ به نگرانی‌های شهروندان عادی عادت دارم.
اما تبدیل سخنرانی به یک پرسش و پاسخ آزاد، یا آن را مبدل به یک مذاکره عمومی می‌کند، که من حاضر به پذیرش آن نیستم، یا آن را برای مخاطبانی که احتمالاً به دنبال جزئیات مذاکرات و اینکه مذاکرات به کجا می‌رسد هستند، ناراحت‌کننده می‌سازد.
عراقچی ادامه داد: متأسفم که دعوت‌کنندگان من نه از این پویایی‌های حساس آگاه بودند و نه به آن توجه داشتند.
افرادی که علاقه مند هستند بدانند من قصد داشتم چه بگویم، می‌توانند سخنرانی من را که در لینک زیر به طور کامل به اشتراک گذاشته شده است، ملاحظه کنند.