خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسموتریچ: هدف اسرائیل باید اشغال کامل غزه باشد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 08:58
وزیر دارایی افراطی اسرائیل به استراتژی جنگ غزه انتقاد کرد و مدعی شد اشغال کامل تنها راه است.
غزه،اسرائيل،جنگ،كابينه،تشديد،خواستار،نظامي،افراطي،حماس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - بزائل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی اسرائیل و از مقامات ارشد ائتلاف راستگرا، با انتقاد تند از استراتژی فعلی کابینه رژیم در قبال غزه خواستار تغییر رویکرد شدیدتر شد.
او در لفاظی‌های خود ضمن تاکید بر لزوم تغییر استراتژی شامل ایجاد حکومت نظامی در غزه و نابودی کامل حماس به عنوان هدف اصلی، خواستار «اشغال کامل نوار غزه» شد.
او همچنین ضمن انتقاد از عدم اجرای راهبرد تهاجمی‌تر به کابینه هشدار داد «اگر این اتفاق نیفتد، این دولت هیچ توجیهی برای ادامه کار ندارد».
با آغاز جنگ در غزه اختلافات داخلی در کابینه جنگ اسرائیل و فشار جناح راست برای اقدامات قاطع‌تر در غزه تشدید شد
این در حالی است که جامعه بین‌المللی درباره راهکار‌های بلندمدت تردید دارد.
در حال حاضر تحلیلگران معتقدند احتمال تشدید عملیات نظامی در غزه و افزایش تنش‌ها در ائتلاف حکومتی اسرائیل وجود دارد.
همچنین نگرانی از تشدید بحران انسانی در غزه از سوی جوامع بین المللی ادامه دارد.
اسموتریچ پیشتر نیز بار دیگر خواستار اشغال کامل نوار غزه و اعمال حکومت نظامی رژیم تروریستی اسرائیل بر آن در صورت لزوم شد.
این وزیر که همواره اظهاراتی افراطی مطرح کرده، همچنین ادعا کرد: این راه تضمین امنیت اسرائیل و بازگرداندن سریع گروگان‌ها است.
این اظهارات پس از شکست مذاکرات با حماس از طریق میانجی‌ها برای دستیابی به توافق جدیدی که جنگ را متوقف کند و منجر به تبادل اسرا بین دو طرف شود، مطرح می‌شود.
توافقی که پس از فروپاشی آتش‌بس شکننده‌ای که در ژانویه آغاز شد و در ماه مارس با از سرگیری جنگ اسرائیل علیه غزه فروپاشید.
منبع: الجزیره