خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت‌های آبزی پروری قشم، سیریک و بندرلنگه کم نظیر است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 09:12
بندرعباس - مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران گفت: ظرفیت‌های آبزی پروری قشم، سیریک و بندر لنگه کم نظیر است.
هرمزگان،استان،پروري،آبزي،شيلات،شيلاتي،ميگو،تكثير،پرورش،توليد ...

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران به همرامعاون آبزی پروری شیلات هرمزگان و جمعی از مسئولین از ظرفیت‌های آبزی پروری استان هرمزگان بازدید کردند.
وحید معدنی از شهرستان‌های بندرلنگه، قشم و سیریک بازدید و با بیان اینکه خوشبختانه شاهد توسعه چشمگیری در فعالیت‌های شیلاتی استان هرمزگان به ویژه آبزی پروری هستیم گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته شامل به روز رسانی مراکز و بهبود کیفیت تولید بی شک شاهد ارتقای فعالیت‌های شیلاتی در استان هرمزگان به ویژه در حوزه‌های آبزی پروری هستیم و تلاش‌های صورت گرفته در این مسیر ستودنی است.
وب وجود ظرفیت‌های خوب تکثیر و پرورش میگو، تکثیر وپرورش ماهیان زینتی، تکثیر و پرورش جلبک و تکثیر و نرسری ماهیان دریایی از ویژگی‌های استان هرمزگان عنوان کرد و افزود: در سال‌های اخیر شاهد درخشش دست آوردها و فعالیت‌های شیلاتی در هرمزگان با اقدامات تأثیرگذار شیلات استان هستیم‌.
وی نقش شیلات هرمزگان در تحقق اقتصاد دریا محور و معیشت مردم هرمزگان به‌ویژه ساحل نشینان را نقشی محوری دانست و گفت: باتوجه به حمایت‌ها و تعامل سازنده موجود امید داریم بتوانیم گامی مهم در تحقق شعار سال در حوزه شیلات برداریم.
مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به سهم یک چهارمی هرمزگان در تولیدات شیلاتی کشور خاطر نشان شد: با توجه به ظرفیت‌های عظیم شیلاتی این استان و همچنین تلاش‌ها و اقدامات انجام شده، بی شک توسعه آبزی پروری می‌تواند رونق اقتصادی، رونق تولید، اشتغال زایی و … را برای استان هرمزگان و کشور به همراه داشته باشد.
در ادامه معاون آبزی پروری هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های مناسب استان در حوزه آبزی پروری و لزوم حمایت از توسعه صنعت شیلات با توجه به صادراتی بودن محصولات شیلاتی افزود: تولید آبزیان پرورشی راهی مطمئن برای افزایش ارز آوری در کنار تأمین امنیت غذایی است.
ابراهیم عالی زاده وجود ظرفیت‌های پرورش میگو، مراکز تولید و تکثیر لارو میگو، و همچنین قابلیت پرورش ماهیان در قفس از دیگر ظرفیت‌های مهم بخش شیلات استان است.
وی با اشاره به اهمیت آبزی پروری در حفاظت از زیست دریایی برای نسل آینده و تأمین امنیت غذایی گفت: حرکت خوب شیلات استان در مسیر آبزی پروری، هرمزگان را به قطب تولیدات شیلاتی کشور تبدیل کرده است.