خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار مهدی زارع درباره تلفات سنگین زلزله پرقدرت در تهران؛ در زلزله بم یک سوم جمعیت شهر کشته شد آن هم زمانی که هیچ مسکن مهری وجود نداشت

اعتماد | همه | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 09:30
مهدی زارع تاکید کرد: برآوردها از تلفات زلزله پرقدرت در تهران مختلف است و با توجه به تنوع مدل‌هاي آماري، خروجي متفاوت دارد چنان‌كه پيش‌بيني‌ها از 170 هزار تا 400 هزار كشته و حتي اعداد چند ميليوني متفاوت است اما در نهايت، نتيجه، هيچ خوب نخواهد بود.
برآوردها،زارع

مهدی زارع تاکید کرد: برآوردها از تلفات زلزله پرقدرت در تهران مختلف است و با توجه به تنوع مدل‌های آماری، خروجی متفاوت دارد چنان‌که پیش‌بینی‌ها از 170 هزار تا 400 هزار کشته و حتی اعداد چند میلیونی متفاوت است اما در نهایت، نتیجه، هیچ خوب نخواهد بود.