خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوربور: متاسفانه کنترل بازار از دست دولت خارج شده است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 11:30
دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: متاسفانه کنترل بازار از دست دولت خارج شده است که باید نهادهای پیگیر، عاملان این افت و خیز را شناسایی و مجازات کنند.
احزاب،جمعيت،خانه،دولت،وفاداران،بور،زنجاني،ارديبهشت،ارز،نماين ...

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله بور بور، دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و رئیس اصولگریان خانه احزاب در جلسه این جمعیت که دوشنبه (۱ اردیبهشت ماه) برگزار شد، گفت: با توجه به نوسانات عجیب ارز و طلا و همچنین گره خوردن این موضوع به مذاکرات میان آمریکا و ایران، متاسفانه کنترل بازار از دست دولت خارج شده است که باید نهادهای پیگیر، عاملان این افت و خیز را شناسایی و مجازات کنند.
وی افزود: مگر می‌شود قیمت ارز کاهش چشمگیری داشته باشد، اما روی بخش کشاورزی تغییری حاصل نشود؟
به فرض مثال قیمت صیفی جات و غلات هر روز روند افزایشی به خود گرفته است و کماکان هم‌ادامه دارد که مسئولان باید به این مسئله ورود کند.
دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، از برگزاری انتخابات تعیین نماینده کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در ۱۸ اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این کمیسیون دارای نمایندگانی از قوه قضائیه، مجلس و دو نماینده ملی و استانی در خانه احزاب است و برای یک دوره سه ساله برگزار می‌شود.
رئیس اصولگرایان خانه احزاب در بخش دیگری از سخنان خود به سرمایه گذاری بابک زنجانی در بخش ریلی و هوایی کشور و مشارکت دولت با وی واکنش نشان داد و گفت: زنجانی از معروف‌ترین مجرمین اقتصادی است و وزیر راه و شهرسازی باید پاسخگو باشد چرا که این عمل منجر به نارضایتی امت حزب الله خواهد شد.
این شخص تا پای چوبه دار رفت حالا چه شده است که از سرمایه گذاری چند هزار میلیاردی سر در آورده است؟
وی تصریح کرد: مشارکت دولت چهاردهم با مفسدین اقتصادی که چند روزی است به اوج خود رسیده هرگز راه حل نجات معیشت مردم نیست و نخواهد بود.
قطع به یقین چنین شیوه‌ای بر افکار عمومی تاثیر منفی می‌گذارد و ما بجای آن باید امید آفرینی را در جامعه و بویژه در میان جوانان دانشگاهی گسترش دهیم.