خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو محدودیت ورود پلاک شهرستانی‌ها به طرح ترافیک تهران

اعتماد | همه | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 11:41
رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: تصمیم ما در مورد تردد خودروهای پلاک شهرستان مورد مخالفت قرار گرفت و گفتند صلاح نیست که این اقدام انجام شود.
تهران،شهر،هوشمندسازي،شوراي،خودروهاي،رئيس،پلاك،تردد،محدوده،شه ...

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: تصمیم ما در مورد تردد خودروهای پلاک شهرستان مورد مخالفت قرار گرفت و گفتند صلاح نیست که این اقدام انجام شود.
کد خبر: 709226 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۱:۳۰:۲۱
رئیس شورای شهر تهران در حاشیه سیصد و نوزدهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز از سه نفر از نخبگان در حوزه سلامت تقدیر خواهد شد، اظهار کرد: این تقدیر به نمایندگی انجام می‌شود؛ چراکه بسیاری از افراد در این عرصه تلاش می‌کنند.
به گزارش خبرآنلاین، مهدی چمران گفت: انتظام‌بخشی به فرآیند کمیسیون ماده پنج، نامگذاری معابر و تفاوت عوارض ساختمانی در ماه‌های مختلف نیز در دستور کار جلسه امروز قرار دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اثرگذاری هوشمندسازی و استفاده از وسایل حمل و نقل برقی بر کاهش آلودگی هوا، یادآور شد: وقتی در مورد کاهش زمان صدور پروانه سخن می‌گوییم از هوشمندسازی برای آن استفاده می‌شود.
افراد می‌توانند در سامانه نوبت خود را ثبت کنند و کار خود را انجام دهند.
بدون اینکه مراجعه‌ای به نهادی داشته باشند.
تلاش بر این است تمام استعلام‌ها را شهرداری به صورت برخط دریافت کند.
چمران ادامه داد: این موضوع از مدت زمان صدور پروانه و همچنین رفت‌وآمدها خواهد کاست اما وقتی آلودگی هوا به شرایط نامناسب می‌رسد این اقدامات کوچک تاثیر چندانی ندارد؛ هرچند به تدریج تاثیر خود را خواهند گذاشت.
وی با اشاره به هوشمندسازی دوربین‌های موجود در معابر، گفت: در همین راستا هم خرید خارجی دنبال شد و هم دوربین‌های معیوب بازسازی شدند.
رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: تصمیم ما در مورد تردد خودروهای پلاک شهرستان مورد مخالفت قرار گرفت و گفتند صلاح نیست که این اقدام انجام شود.
البته ما نگفتیم خودروهای پلاک شهرستان به تهران نیایند بلکه در محدوده مرکزی شهر پس از تعدادی روز مشخص رقم بیشتری بپردازند.
تردد این خودروها در دیگر محدوده‌ها انجام می‌شود و موضوع ما مربوط به محدوده مرکزی بود.
خودروهای تهران هم برای ورود به این محدوده هزینه می‌پردازند اما به هر شکل این موضوع را شلوغ کردند و به گونه‌ای تعبیر شد.
وی با بیان اینکه سازمان فاوا این قول را داده که هرچه نیاز داریم تامین کنند، یادآور شد: مواردی انجام شد و خوشبختانه به آن شکلی که می‌خواستیم، بود و نشان دادند که می‌توانند هوشمندسازی را انجام دهند.
این توان داخلی در فاوا وجود دارد که بتوان هوشمندسازی را به نتیجه برسانند.
اختلالاتی به ویژه در حوزه امنیتی به دنبال حمله سایبری پیش آمد که دست و پاگیر بود.
سعی شد دسترسی‌ها تا حد ممکن محدود شود که این اختلالات مجدداً ایجاد نشود.