خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زورگیران مسافربرنما در اسلامشهر شناسایی و دستگیر شدند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 12:13
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از دستگیری سه سارق که تحت پوشش مسافربر اقدام به 11 فقره سرقت زورگیری از شهروندان کرده بودند، خبر داد.
مالباخته،اسلامشهر،سارقان،خودروي،سرقت،آگاهي،شناسايي،پليس،همدس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، سرهنگ محمدرضا علیزاده با اشاره به شناسایی سارقان زورگیر اظهار داشت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی110 مبنی بر زورگیری توسط راننده خودرو مسافربر و همدستانشان از وی در اسلامشهر، بلافاصله اکیپی از ماموران گشت پلیس آگاهی سریعاً به محل اعزام شدند.
وی افزود: در تحقیقات اولیه کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد مالباخته به عنوان مسافر، سوار یک دستگاه خودروی پراید شده که پس از طی مسیر کوتاهی راننده و همدستانشان با تغییر مسیر به بیابانهای اطراف با تهدید مالباخته با سلاح سرد، طلاجات وجوه نقد و تلفن همراه شاکی را به سرقت برده اند.
علیزاده در ادامه تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با بررسی نحوه سرقت صورت گرفته و حین گشت‌زنی در سطح شهر موفق به شناسایی خودروی پراید سارقان شده که در عملیاتی هوشمندانه خودروی اعلامی را متوقف و هر سه سارق را که قصد فرار داشتند، دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر در پایان با اشاره به اینکه سارقان پس از شناسایی توسط مالباخته به 11 فقره سرقت از شهروندان تحت پوشش مسافربر اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
انتهای پیام/