احیای دریاچه زریبار نیازمند تحقیقات، پژوهش و راهکارهای علمی است
سنندج- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: دریاچه زریبار به صورت ویژه باید با تحقیقات و پژوهشی و راهکارهای علمی احیا شود و برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات اقدامی ارزشمند است.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث حبیبی راد پیش از ظهر سه شنبه در جلسه برنامه.
بازی نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار اظهار کرد: احیای دریاچه زریبار یکی از دغدغههای استان است که نیاز است ویژه به این موضوع پرداخته شود.
وی افزود: پایداری دریاچه زریبار رو به خطر است گرچه اقداماتی در حوزه چاههای آب، انتقال شیرابه محل دفن زباله انجام شده است اما انتقال آب از سدگاران به دریاچه زریوار باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: تا سه ماه آینده پنج هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی پایاب سد گاران از دیم به آبی تبدیل میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان یادآور شد: کمربندی شهری اطراف دریاچه، رفع مشکل سیستم فاضلاب روستاهای اطراف دریاچه، اضافه شدن یک لاین کنارگذر باشماق مریوان و لکه گیری و آسفالت آن از محل اربعین از اقداماتی است که در استان برای احیای دریاچه زریبار انجام شده است.
حبیبی راد عنوان کرد: همچنین گردشگری اطراف دریاچه باید سامان یابد اما مشکلات حقوقی و قانونی وجود دارد و باید راهکارهای لازم اندیشیده شود.
وی اذعان کرد: دریاچه زریبار به صورت ویژه باید با تحقیقات، طرحهای پژوهشی و راهکارهای علمی احیا شود و برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار اقدامی ارزشمند در این زمینه محسوب میشود.
وی از ادارات متولی خواست دانشگاه کردستان را در برگزاری این کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار همراهی کنند.