بقایی: روسیه در آینده نقش مهمی در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا ایفا خواهد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره نقش سازنده روسیه در رسیدگی به پرونده هستهای ایران ابراز اطمینان کرد.

کد خبر: 709267 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۲:۳۵:۴۹
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفتوگویی گزارشهای رسانهای درباره میانجیگری عربستان سعودی در مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن را رد کرده و گفت: تمامی اینها صرفا شایعات و گمانهزنی رسانهای است و با واقعیت سازگاری ندارد.
خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که بقائی در گفتوگو با این رسانه درباره نقش مسکو در این مذاکرات گفت: ما بر این باوریم که روسیه در آینده نیز به ایفای نقش مهم خود در مسئله هستهای ایران ادامه خواهد داد.
در حال حاضر،در مراحل اولیه مذاکرات ایران-آمریکا قرار دایم، هنوز با واشنگتن وارد جزئیات نشدهایم تا بتوانیم پیشبینی دقیقی از مسائل هستهای داشته باشیم اما مسلما، همواره نقش مثبت و سازنده روسیه را به یاد داریم و فکر میکنیم که دوستان روسمان نیز آمادهاند در صورتی که نیاز باشد، نقش سازنده خود را ایفا کنند.
خبر در حال تکمیل است...