حضرتی: اقناع مخاطبان نیازمند حقیقتیابی با ابزار رسانه است
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراکگذاری، تحقیق و حقیقتیابی با ابزار رسانهای است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراکگذاری، تحقیق و حقیقتیابی با ابزار رسانهای است.
کد خبر: 709277 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۳:۳۰:۳۳
الیاس حضرتی نخستین نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه در سال ۱۴۰۴ که به میزبانی بیمه دی برگزار شد، خاطر نشان کرد: اعتمادسازی، سرعت انتقال و کشف حقیقت سه گام روابط عمومی هاست که با بهره گیری از ظرفیت های روابط عمومی، شکل خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا؛ وی اظهار داشت: نقش روابط عمومی ها در ترسیم واقعی فضای اقتصادی و اجتماعی کشور غیرقابل انکار است و یکی از مهمترین ماموریت های این مراکز ارتباطی به شمار می رود.
حضرتی به ضرورت هماهنگی بیشتر بین بخش های دولتی و خصوصی تاکید کرد و افزود: برای کشف، درک و بیان حقیقت باید دستاوردهای بخشی های مختلف را از طریق روابط عمومی با رسانه ها به اشتراک بگذاریم.
وی با تاکید بر تاثیر روابط عمومیها در برقراری ارتباط میان سازمانهای متبوعه و ذینفعان گفت: روابط عمومیها میتوانند با بهرهگیری از منافع و فهم مشترک، در مسیر ساخت اعتماد عمومی نقش آفرین باشند.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: اقناع کردن افکار عمومی دیگر منولوگ نیست، بلکه نیازمند اشتراکگذاری، تحقیق و حقیقتیابی با ابزار رسانهای است.
وی همچنین با اشاره به افتخار بیمه دی در خدمترسانی به خانواده معزز شهدا و ایثارگران افزود: توفیق خدمت به بندگان مخلص خداوند، نعمتی بزرگ است که باید قدرآن دانسته شود؛ این خدمت رسانی به جانبازان و همسران آنها که هر روز با درد و رنج عجین هستند، اهمیت دارد.
صنعت بیمه سال گذشته ۴۴۰ همت فروش بیمه نامه داشت
در ادامه این نشست هادی عبداللهی مدیر عامل شرکت بیمه دی با ارائه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه، اعلام کرد: صنعت بیمه در سال گذشته ۴۴۰ همت فروش بیمهنامه و تولید پرتفو داشت که نسبت به سال قبل از آن ۵۷ درصد رشد را نشان می دهد.
وی افزود: صنعت بیمه پارسال ۷۶ میلیون فقره بیمهنامه صادر و ۲۵۸ همت خسارت پرداخت شد که نسبت خسارت ۵۹ درصد را نشان میدهد.
عبداللهی با اشاره به سهم رشتههای مختلف از پرتفوی بیمهای صنعت بیمه کشور گفت: بخش درمان با ۳۵ درصد، بیمه ثالث و مازاد ۲۶ درصد، بیمه بدنه ۶.۵ درصد و بیمه زندگی با ۱۴.۵ بیشترین سهم را در پرتفوی شرکت داشته اند.
این مدیر صنعت بیمه ادامه داد: با این حال، سهم بیمههای زندگی باید بیش از ۲۰ درصد شود و به عنوان صندوق بازنشستگی دوم و حتی سوم دیده شود.
مدیر عامل شرکت بیمه دی در تشریح عملکرد این شرکت در سال گذشته گفت: بیمه دی با کسب درآمدی افزون بر ۳۲.۵ همت در پایان سال گذشته، سهم ۷.۴ درصدی از بازار را به خود اختصاص داده و به عنوان سومین شرکت بیمه خصوصی، رشد ۹۰ درصدی را تجربه کرد.
وی با بیان اینکه این شرکت پارسال حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بیمهنامه صادر و ۲۱.۵ همت خسارت به بیمه گذاران پرداخت، افزود: میزان پرداخت خسارت پارسال رشد 81 درصد رشد داشتیم و در فروش بیمه نامه درمان نیز رشدی بالغ بر ۱۰۰ درصد را تجربه کردیم.
عبداللهی با یادآوری اینکه این شرکت در سال جاری بر افزایش ضریب توانگری، تحول دیجیتال و افزایش نرخ بازده سرمایهگذاری تمرکز دارد، مخاطبان اصلی این شرکت بیمه را خانواده های شهدا و ایثارگران برشمرد و افزود: ارائه ۲ هزار و ۹۶۴ مورد خدمات اندام مصنوعی و تعمیرات آن، ارائه ۳۵۲ هزار خدمت پایش سلامت در منزل به خانواده شهدا و ۱۷۹ هزار خدمت به جانبازان، انجام بیش از پنج هزار خدمت ICU در منزل و تأمین ۲۲ هزار مورد پوشینه، تأمین ۷۱ هزار خدمت آمبولانسی و ۷۰۰ مورد هزینه ناباروری، تهیه و توزیع ۴۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا، تأمین بیش از ۱۳ هزار سمعک و نوار قند خون و ارائه خدمات «دارورسان» برای جانبازان بالای ۷۰ درصد از جمله خدمات ارایه شده به این قشر است.
وی یادآور شد: این شرکت در راستای تکریم جامعه هدف، تمام هزینههای مربوط به والدین شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد را در ابتدا بلافاصله به طور کامل پرداخت کرده و سپس اسناد مربوطه رسیدگی و ارزیابی می شوند.
روایتگری اول در دنیای دیجیتال یک اجبار است نه انتخاب
آرام رشیدی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت روایتگری نخست در امر اطلاع رسانی، اظهار داشت: در دنیای دیجیتال امروز روایتگری اول یک انتخاب نیست بلکه یک اجبار است که باید بیش از پیش جدی گرفته شود.
وی حضور شرکت های بیمه در نمایشگاه های تخصصی را در گرو احراز صرفه و صلاح شرکت های بیمه دانست و گفت: بهره گیری از ابزارهای فرهنگسازانه به رشد شاخص ها و توسعه صنایع مختلف از جمله صنعت بیمه منتهی خواهد شد.
در ادامه جواد گودرزی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با مخاطب قرار دادن رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، اظهار داشت: صنعت بیمه یک صنعت مظلوم است و روابط عمومی ها توقع دارند که رسانه های در اختیار دولت، قابلیت ها و دستاوردهای این صنعت را به گوش افکار عمومی برسانند.
وی در پایان با تشریح شرایط حضور در نمایشگاه های پیش رو از تعهدسپاری مجریان نمایشگاه در خصوص رفع نواقص موجود خبر داد.
در این نشست، مدیران روابط عمومی صنعت بیمه نیز دیدگاه های خود را در خصوص کیفیت شرکت در نمایشگاه صنعت مالی بیان کردند.