پرداخت 12 میلیارد تومان برای بیمه زوجهای نابارور همدانی - تسنیم
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: در سال گذشته بیش از 12 میلیارد تومان برای درمان زوج های نابارور پرداخت شده است.

فریبرز نیاستی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت زوجین نابارور میتوانند تا سن 49 سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمهای بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: در خصوص هزینههای درمان ناباروری و نازایی در مراکز دولتی 90 درصد تعرفه دولتی و در بخش خصوصی 70 درصد تعرفه خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه در سال 1401 بالغ بر 16 میلیارد ریال بابت هزینههای درمان نازایی و ناباروری 712 زوج نابارور توسط بیمه سلامت استان همدان پرداخت شده است، گفت: این رقم در مقایسه با پرداخت سال 1400 که 36 میلیون تومان برای 13 زوج بوده است؛ رشد بسیار چشمگیر و قابل توجهی داشته است.
نیاستی افزود: در سال 1402 مبلغ 72 میلیارد ریال برای هزینههای درمان ناباروری و نازایی یک هزار و 597 زوج نابارور در استان پرداخت شده است.
همچنین در سال 1403 بیش از 120 میلیارد ریال برای دو هزار و 155 نفر در استان پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: هم اکنون جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 48 هزار و 515 نفر یعنی حدود 60 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت استان همدان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: این جمعیت در 4 صندوق بیمه ای شامل صندوق روستائیان، صندوق کارکنان دولت، صندوق سایر اقشار و صندوق ایرانیان عضو هستند.
نیاستی تصریح کرد: در مرداد ماه سال 1402 به منظور گسترش پوشش بیمه سلامت همگانی با تصویب دولت 5 دهک اول درآمدی از پرداخت حق بیمه معاف شدند و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
وی افزود: با احتساب جمعیت بیمه شدگان روستایی استان و 5 دهک اول درآمدی در صندوق ایرانیان، هم اکنون جمعیتی بیش از 850 هزار نفر (حدود 80 درصد جمعیت بیمهشدگان استان) به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند میباشند.
مشمولین دهک های 6 تا 9 نیز از 80 تا 50 درصد تخفیف در پرداخت حق بیمه بهره مند گردیدند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: به منظور افزایش میزان رضایتمندی بیمه شدگان و گسترش دسترسی به خدمات تحت پوشش بیمه سلامت، اداره کل بیمه سلامت استان همدان تلاش کرد تا با تعداد بیشتری از مراکز و موسسات درمانی استان قرارداد همکاری منعقد نماید.
نیاستی افزود: هم اکنون این اداره کل با یک هزار و 506 مرکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد است که این مراکز شامل بیمارستانها (دولتی، خصوصی و خیریه) مطبهای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، دندانپزشکان، مراکز تصویربرداری ، داروخانه ها ، آزمایشگاهها و غیره است.
وی گفت: به منظور افزایش رفاه حال بیماران صعب العلاج به ویژه بیماران سرطانی و کاهش مشکلات این بیماران در خصوص پرداخت هزینههای درمانی با پیگیریهای متعدد انجام شده توسط این اداره کل، تفاهم نامهای با مرکز رادیوتراپی مهدیه همدان منعقد شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: با انعقاد این تفاهم نامه برای نخستین بار در کشور، 78 درصد هزینههای رادیوتراپی بیماران صعبالعلاج و سرطانی در مرکز تشخیصی و درمانی مهدیه همدان از سوی اداره کل بیمه سلامت استان همدان از محل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج پرداخت میشود و الباقی از سوی مرکز مهدیه به بیماران تخفیف داده می شود.
به این ترتیب بیمار برای دریافت خدمت رادیوتراپی هیچ گونه هزینه ای را در این مرکز پرداخت نخواهد کرد.
انتهای پیام/