خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیر جدید مدرسه علمیه امامیه شهرکرد معرفی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 15:12
شهرکرد-مراسم تودیع و معارفه مدیر مدرسه علمیه امامیه شهرکرد برگزار و حجت‌الاسلام نورالله حکیمی به عنوان مدیر جدید این مدرسه معرفی شد.
مدرسه،علميه،اماميه،حوزه،شهركرد،طلاب،امام،فاطمي،جمعه،مكان،مدي ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی ظهر سه‌شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر مدرسه علمیه امامیه شهرکرد که با حضور مسئولان استانی و حوزوی و اساتید و طلاب حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری در این مدرسه علمیه برگزار شد با استناد به حدیثی از پیامبر اسلام (ص)، اظهار کرد: خداوند متعال برکت علم را در تعظیم و تکریم استاد قرار داده است و اگر طالب علم بخواهد علم او خیر و برکت داشته باشد، باید احترام استاد را مورد توجه قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیتش در مدرسه علمیه امامیه شهرکرد، ادامه داد: امیدواریم دعای امام زمان (عج) شامل حال همه ما باشد.
فاطمی با تأکید بر اینکه طلاب حوزه علمیه جامعه هدف ما هستند و همه این تشکیلات و حضور اساتید به برکت وجود این طلاب شکل گرفته است، افزود: طلاب جوان و کوشا امیدهای آینده اسلام و روحانیت و حوزه علمیه هستند.
امام جمعه شهرکرد بیان کرد: مدرسه علمیه امامیه قدیمی‌ترین مدرسه استان است که در سال ۱۳۱۵ هجری قمری و اوایل حکومت مظفرالدین شاه قاجار توسط امام جمعه وقت دهکرد یعنی آیت‌الله میرسیدمحمد دهکردی تأسیس شد.
تاریخچه مدرسه علمیه امامیه شهرکرد
فاطمی ادامه داد: مکان این مدرسه قبلاً تیمچه‌ای بوده است که با یاری مؤمنان و خیران و آیت‌الله دهکردی تبدیل به حوزه علمیه شد.
این مکان ۱۳ حجره، دو مَدرس و یک مسجد داشت و حیاطی باصفا با چاهی در وسط حیاط داشته است که آب آن نیز بر خلاف سایر نقاط دهکرد، بسیار گوارا بود و مردم از آن استفاده می‌کردند لذا این مدرسه با نام مدرسه آبی هم معروف بود.
مدیر سابق مدرسه علمیه امامیه در خصوص وجه تسمیه این مدرسه، گفت: این نام برگرفته از اصطلاح امام جمعه است و کتیبه مدرسه گویای آن است که چون بانی این مدرسه امام جمعه بوده است، نام آن را امامیه گذاشتند.
فاطمی با تصریح اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت مدرسه علمیه امامیه شهرکرد مضاعف و مکان آن تخریب و بازسازی شد، گفت: در برهه‌هایی از زمان مانند دوران امامت جمعه حجج اسلام دری نجف‌آبادی و تقوی پذیرش این مدرسه به حدی زیاد بود که نیمی از جمعیت طلاب در مکان دیگری اسکان داده می‌شوند.
وی در پایان از تلاش و مجاهدت تمامی اساتید و طلاب حوزه علمیه امامیه شهرکرد قدردانی کرد.
فرصت خدمت به امام زمان (عج)
در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین نورالله حکیمی در این آئین اظهار کرد: تعاریف متعددی برای مدیریت مطرح است اما امیرالمؤمنین (ع) به خوبی هویت و ماهیت مدیریت را برای ما بیان کردند که چیزی جز «فرصت خدمت» نیست.
مدیر مدرسه علمیه امامیه شهرکرد با ذکر اینکه مدیریت حوزه علمیه فرصت خدمت به درگاه با عظمت حضرت بقیة الله الاعظم (عج) است، ادامه داد: مدرسه علمیه امامیه بزرگان زیادی را به خود دیده و لذا جایگاه والایی دارد که امیدوارم پاسخ حُسن اعتماد بزرگان حوزه را بدهم.
یادآور می‌شود در این آئین که با حضور معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد از خدمات سی‌ساله حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی تقدیر و در حکمی از سوی مدیریت حوزه علمیه استان، حجت‌الاسلام حکیمی به عنوان مدیر جدید این مدرسه معرفی شد.