خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موج گرما تا ۴۰ درجه از فردا در خوزستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 15:59
اهواز - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: از فردا موج گرما با دمای بالای ۴۰ درجه سلسیوس سراسر استان را فرا می‌گیرد.
استان،دماي،خوزستان،درجه،مناطق،گردوخاك،دما

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: تا اواخر امروز (دوم اردیبهشت) موج بارشی در مناطق شرقی این استان باعث بارش‌های پراکنده و رعدوبرق خواهد شد.
وی افزود: همزمان با این بارش‌ها، وزش بادهای متوسط تا نسبتاً شدید در بیشتر نقاط استان موجب برخاستن گردوخاک محلی و موقتی به‌ویژه در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی خوزستان می‌شود.
سبزه‌زاری با اشاره به روند افزایش دما در روزهای آینده هشدار داد: از چهارشنبه تا جمعه، شاهد دمای ۴۰ درجه و بالاتر در بیشتر مناطق خوزستان خواهیم بود.
در ۲۴ ساعت گذشته، امیدیه با ثبت دمای ۳۶.۴ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و گتوند با ۱۳.۹ درجه سردترین نقطه استان گزارش شده است.
همچنین اهواز به بیشینه دمای ۳۵.۷ و کمینه دمای ۲۳.۵ درجه رسیده است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان همچنین پیش‌بینی کرد که شمال خلیج فارس تا اواخر وقت چهارشنبه مواج خواهد بود.
با توجه به افزایش دما و احتمال تشدید گردوخاک، به شهروندان توصیه می‌شود در روزهای آینده از تردد غیرضروری در ساعات اوج گرما خودداری کنند و افراد دارای مشکلات تنفسی در مناطق غربی و جنوبی استان احتیاط بیشتری داشته باشند.