واردات بنزین سوپر تعیین تکلیف شد
وزیر نفت در مورد تعیین تکلیف وضعیت بنزین سوپر وارداتی گفت: توزیعکننده و واردکننده با در نظر گرفتن هزینهها آن را تعیین میکنند که بهزودی اعلام میشود.

وزیر نفت در مورد تعیین تکلیف وضعیت بنزین سوپر وارداتی گفت: توزیعکننده و واردکننده با در نظر گرفتن هزینهها آن را تعیین میکنند که بهزودی اعلام میشود.
کد خبر: 709307 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۶:۳۰:۰۶
پاکنژاد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فرایند در سال گذشته مصوب شد و اکنون ادامه دارد، در حال حاضر نحوه ارزیابی شرکتها یا موسسات حقوقی که توانایی واردات بنزین و آنهایی که توانایی ورود در عرضه توزیع با استفاده از زیرساختهای بنزین را دارند در حال انجام است.
به گزارش ایسنا؛ او ادامه داد: در مرحله بعدی ارزیابیها نهایی میشود و به زودی مقدمات اولیه کار فراهم میشود جزئیات حتما به اطلاع مردم خواهد رسید.
وزیر نفت در مورد قیمت بنزین سوپر وارداتی گفت: توزیعکننده و واردکننده با در نظر گرفتن هزینهها آن را تعیین میکنند و طبیعتا اعلام خواهد شد.
وزیر نفت در خصوص میدان آرش گفت: در این رابطه مباحثی مطرح است هر زمان که مرزهای بین المللی احصا شود ما می توانیم برای توسعه اقدام کنیم، میدان آرش در حوزه وزارت خارجه در دست بررسی و مذاکره است.
به گفته وی هنوز در رابطه با این موضوع چیزی به وزارت نفت ابلاغ نشده است.
او با بیان اینکه پیشبینی لازم برای هرگونه گشایش بینالمللی انجام شده، گفت: در دوران تحریم هم با برنامهریزی دقیق، پروژهها را پیش بردیم.
اگر گشایشی حاصل شود، آمادگی کامل برای همکاریهای گستردهتر بینالمللی داریم.
او درباره ظرفیت بالقوه ایران برای افزایش تولید پس از رفع تحریمها نیز گفت: ما ظرفیت بالایی برای افزایش تولید داریم که در صورت رفع محدودیتها، در کوتاهترین زمان ممکن بالفعل خواهد شد.
تجربه سال ۱۳۹۴ و اجرای برنامه جامع اقدام مشترک نشان داد که توانمندی ما برای افزایش سریع تولید کاملاً اثبات شده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای صنعت نفت برای جذب سرمایه، گفت: طبیعتاً سرمایههای مردمی میتواند به حرکت درآید و هم در رونق اقتصادی کشور مؤثر باشد و هم منافع آن به مردم بازگردد.
بخشی از این مشارکت از طریق مدلهایی همچون صندوقهای پروژه صورت میگیرد که در یکی از پنلهای پیشرو معرفی خواهد شد.
در قالب این صندوقها، مردم میتوانند سرمایههای خود را وارد پروژههای نفتی کرده و در سودآوری آنها سهیم شوند.
وی با بیام اینکه در عین حال، ما خود را از فناوری خارجی محروم نمیکنیم.
هر شرکت بینالمللی که بتواند سرمایه و تکنولوژی به کشور وارد کند، در چارچوب ضوابط تعریفشده مورد استقبال ما خواهد بود، اظهار کرد: هدف ما استفاده از ظرفیتهای جهانی برای توسعه صنعت نفت و گاز کشور است.
وزیر نفت همچنین تأکید کرد: در برنامه هفتم توسعه، دستیابی به توان تولید روزانه حدود ۴ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه نفت و بالغ بر ۱ میلیارد و ۳۳۰ میلیون مترمکعب گاز خام هدفگذاری شده است.
تحقق این اهداف نیازمند جذب سرمایههای کلان است؛ چه از منابع مردمی، چه از منابعی که در بازارهای پولی به سمت فعالیتهای کماثر برای اقتصاد کلان سوق یافتهاند.
وی به مصوبه اخیر سازمان سرمایهگذاری خارجی نیز اشاره کرد و گفت: چندین طرح سرمایهگذاری بینالمللی برای توسعه میادین نفت و گاز به تصویب رسیده که در راستای جبران کاهش سالانه تولید و افزایش ظرفیت تولید تعریف شدهاند.
بخشی از این پروژهها در قالب ۲۰۰ فرصت سرمایهگذاری به ارزش ۱۳۵ میلیارد دلار عرضه خواهد شد.
وزیر نفت افزود: یکی از مهمترین این طرحها، پروژه فشارافزایی پارس جنوبی است که من بارها تأکید کردهام انجام آن از نان شب واجبتر است.