خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاتنبرگ: گل استقلال به هوادار سالم بود

اعتماد | همه | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1404 - 17:30
مارک کلاتنبرگ معتقد است یکی از گل‌های استقلال در نیمه دوم به اشتباه، مردود اعلام شده است.
صحنه،گل،توپ،مردود،داور،مارك،مهاجم،مدافع،شرايطي

مارک کلاتنبرگ معتقد است یکی از گل‌های استقلال در نیمه دوم به اشتباه، مردود اعلام شده است.
کد خبر: 709318 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۷:۲۵:۴۳
در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال ایران، استقلال با هوادار به تساوی ۲-۲ رضایت داد و این نتیجه در شرایطی به دست آمد که آبی‌ها در نیمه دوم موقعیت‌های بسیار زیادی داشتند.
دیدار این دو تیم، با تصمیمات داوری بسیار عجیبی همراه بود که قضاوت کوپال ناظمی موجب اعتراضات بسیار زیاد هواداران آبی‌ها شد.
به گزارش فوتبال 360، با مارک کلاتنبرگ داور سرشناس جهان فوتبال گفت‌وگو کردیم تا با او در خصوص صحنه‌های شبهه‌برانگیز این دیدار صحبت کنیم.
کلاتنبرگ ابتدا درباره صحنه حرکت داریوش شجاعیان برای به ثمر رساندن گل اول گفت: «آفساید سختی بود.
نمی‌شود نظر قطعی داد چون در یک صحنه آفساید است و در یک صحنه و زاویه دیگر نه.
مشکل لیگ ایران این است که تکنولوژی‌اش واقعا ضعیف است و داور با توجه به چنین شرایطی واقعا نمی‌تواند تصمیمی قطعی بگیرد.
در چنین شرایطی حق را به مهاجم می‌دهند ولی واضح است تصمیم سختی است».
کلاتنبرگ در ادامه درباره صحنه گل رافائل سیلوا و واکنش آرشا شکوری برای بیرون کشیدن توپ توضیح داد: «این تصمیم هم بدون تکنولوژی خط سخت است.
دروازه‌‎بان توپ را از داخل دروازه بیرون کشید و در این صحنه پای گلر روی خط است اما دست دروازه‌بان از خط گذشته است».
او در خصوص خطای مدافع هوادار روی محمدحسین اسلامی در داخل محوطه جریمه گفت: «داور در اینجا به اشتباه پنالتی گرفت.
مدافع توپ را زد و مشخص است که زاویه توپ تغییر می‌کند.
داور خیلی خوب از «VAR» استفاده کرد و به درستی این تصمیمم عوض کرد».
همچنین کلاتنبرگ درباره گل استقلال در دقیقه ۷۱ صحبت کرد که با تصمیم کوپال ناظمی مردود شد، گفت: «گل باید پذیرفته شود.
مهاجم به سرعت به سمت مدافع می‌رود و برخورد منصفانه‌ای بود.
مهاجم قوی‌تر بود و خطایی نبود که گل مردود شود».
در پایان مارک کلاتنبرگ نسبت به آخرین بازی و گلی که روزبه چشمی به ثمر رساند، توضیح داد: «اینجا «VAR» به درستی گل را مردود اعلام کرد.
در این صحنه همه جلوتر بودند از جمله بازیکنی که به توپ ضربه زدند».