سوپ پیاز؛ غذای خوشمزه و آسان مورد علاقه فرانسویها
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد.

سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد.
کد خبر: 709325 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۷:۳۳:۳۲
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
پیاز ۳ عدد متوسط
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
عصاره مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
شکر ½ قاشق چایخوری
نان تست ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت:
برای تهیه سوپ پیاز به سبک فرانسوی ابتدا پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شوند و رنگشان مایل به کاراملی شود.
در ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود، در ادامه شکر را به همراه عصاره مرغ خرد شده به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس ۳ پیمانه آب جوش اضافه می کنیم.
حالا برگ بو و آویشن را اضافه می کنیم.
در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد.
در همین حین نان تست را در توستر قرار می دهیم تا برشته شود، سپس نان تست را خرد می کنیم و در روغن زیتون کمی تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
پس از اینکه سوپ پیاز آماده شد آنرا در دو کاسه مناسب (کاسه ها باید قابلیت تحمل دمای فر را داشته باشند) می ریزیم و نان تست برشته را داخل کاسه ها تقسیم می کنیم.
در انتها پنیر پیتزا را روی کاسه های سوپ می ریزیم.
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کاسه های سوپ را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر روی سوپ ها آب شود.
برای طلایی شدن پنیر روی سوپ ها می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم.