آمادگی برای اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق و عبور از تابستان
بندرعباس-مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در نشست آغاز برنامههای مدیریت مصرف برق از تدوین ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای عبور از تابستان پیش رو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کریمی در این نشست که با حضور معاونان، مدیران ستادی و مسؤولان برق نواحی و شهرستانها برگزار شد بر لزوم رصد و تأمین برق پایدار برای مراکز برگزاری کنکور سراسری و انجام بازدیدهای لازم از محل آزمون و رفع نواقص احتمالی مسیر خطوط تغذیه تاکید کرد وجود ناترازی نباید هیچ گونه خللی در تأمین برق این محلها ایجاد کند و همه مدیران باید با حساسیت بسیار بالا در رفع هر گونه نگرانی در این خصوص اقدام کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان همچنین بر لزوم ترویج مدیریت مصرف برق و استفاده از تریبونهای فرهنگی مانند نماز جمعه برای ترویج صرفهجویی و پرهیز از اسراف تاکید کرد.
وی با تشریح اهداف ۳۶ بسته توانیر برای عبور از تابستان پیش رو ادامه داد: این بستهها کاملاً قابل اجرا و دست یافتنی است و در همه بخشها و معاونتهای زیر مجموعه ارزیابی شده است.
اختلاف ۱۷۰۰ مگاوات مصرف تابستان و زمستان برق در استان هرمزگان ناشی از فعالیت کولرهای گازی است، اگر ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق به درستی اعمال و اجرا شود و حداقل در مصرف برق خانگی و به ویژه مصرف برق برای کولرهای گازی تغییراتی به وجود آید و فرهنگ سازی شود تا حدود زیادی به موفقیت رسیدهایم.
مهندس کریمی با بیان اینکه استان هرمزگان در حوزه توزیع برق، صنایع آنچنان بزرگ و پرمصرف ندارد که بتواند تأثیر قابل توجهی در کاهش مصرف برق بگذارد افزود در صنایع داخل و خارج شهرکها اقدامات هوشمندسازی انجام شده که امکان کنترل و مدیریت کردن آنها را فراهم نموده است.
برق کشاورزی هم با توجه به هوشمند سازی شبکه روزانه امکان ۵۰ تا ۶۰ مگاوات مدیریت مصرف و قابلیت کنترل دارد، برق واحدهای تجاری هم تحت رصد و پایش است و در صورت مصرف بی رویه تذکر میگیرند و محدود سازی اعمال میشود.
در حوزههای اداری هم مصرف برق کاملاً هوشمند و قابل کنترل است، تنها بخشی که برای کاهش بار با چالشها و حساسیتهایی همراه است بخش مصارف خانگی است که باید تلاش شود در این حوزه فرهنگ سازی شود، مردم بیایند و به شرکت توزیع کمک کنند تا مصارف خانگی هم بهینه شود و سامان گیرد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان تصریح کرد: مشترک خانگی با مصرف بالای ۲۰۰۰ کیلووات ساعت در ماه مشمول جریمه و اعمال محدودیت میشوند.
تبلیغات گسترده و محیطی هم به بهینه شدن مصارف خانگی کمک میکند، باید ارتباطات بیشتری با مردم داشته باشیم و صرفهجویی در مصرف برق خانگی بیشتر فرهنگ سازی شود، باید از مساجد، نماز جمعه، تریبونهای فرهنگی و اجتماعات مردمی برای فرهنگ سازی مصرف برق خانگی بیشتر بهره گیری شود.
مدیران شهرستانها نشستها و جلسات مختلف با مردم، فعالان فرهنگی، علما و روحانیون داشته باشند تا در نشستهای مردمی موضوع مدیریت مصرف خانگی فرهنگ سازی شود و از طرفی هم از همه ابزارهای قانونی در برخورد جدی و قاطع با انشعابات غیر مجاز و خصوصاً رمز ارزها بهره گیری شود.
کریمی با بیان اینکه استفاده از رمز ارزهای غیرمجاز خیانت به سایر مشترکین و سرقت انرژی و سرمایه بیتالمال و آسیب زدن به شبکه برق کشور و ایجاد خسارت گسترده به لوازم برقی مردم و تشدید ناترازی ها و اعمال خاموشیهای گسترده است، تاکید کرد تمامی مردم عزیز در صورت مشاهده سریعاً موضوع را گزارش دهند و به حفظ و پایداری و رفع ناترازی ها کمک کنند.