تبیین مسائل برای دانشجویان نباید با ادبیات کلیشه و تکراری انجام شود
معاون سیاسی وزارت کشور گفت: تبیین مسائل کشور نه با ادبیات کلیشهای و افراد تکراری بلکه به نحو جدید باید انجام شود تا دانشجویان در جریان مسائل کشور قرار گیرند

به گزارش خبرنگار مهر، علی زینیوند معاون سیاسی وزیر کشور امروز در چهارمین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق دهگانه دانشگاهها و موسسات آموزشعالی کشور گفت: امیدوار هستم دانشگاهها در فصل جدید منشا تحولات عظیمی باشند.
وی افزود: خوشحال هستیم دانشگاه و وزارت علوم در دوره جدید مسئولیت، هدف گذاری خوبی انجام داده و به دنبال شناخت تحولات عمیقی است که در جامعه و دانشگاه رخ میدهد.
وی با بیان اینکه مشکلاتی در دانشگاه ها وجود دارد که میتوان با درک مسائل و مدیریت به رفع آنها پرداخت، اظهار کرد: تحولات اجتماعی عمیقی با سرعت در حال رخ دادن است به دلیل رویکرد جدیدی که دولت نسبت به دانشگاهها دارد اولین قدم برای اقدام موثر در دانشگاهها همافزایی و همگرایی درون دانشگاهی است زیرا دانشگاهها میتوانند پیشران مدیریت تغییرات و تحولات باشند.
زینیوند ادامه داد: نیاز به همافزایی همگرایی بر مشترکات میان مسئولان دانشگاهی و دستگاههای اجرایی کشور برای رسیدن به اهداف نیز گام دوم است که باید برای دستیابی به اهداف محقق شود.
معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: دانشگاهها باید با دو کمیسیون مهم یک کمیسیون دانشجویی و کمیسیون اقوام و مذاهب ارتباط عمیق داشته باشند زیرا این ظرفیت بسیار مهم است.
وی افزود: تبیین مسائل کشور نه با ادبیات کلیشهای و افراد تکراری بلکه به نحو جدید باید انجام شود تا دانشجویان در جریان مسائل کشور قرار گیرند.
زینیوند اظهار کرد: دانشگاهها انسجام فرهنگی را در دستور کار قرار دهند و از فرصت ها به نحو صحیح استفاده کنند.
وی با بیان اینکه راه موفقیت نهاد سازی جدید در دانشگاهها است؛ گفت: نهاد سازی در دانشگاه ها منطبق بر رویکرد جدید ایجاد شود و بر اساس آنها رویدادهای متنوعی را در دانشگاه ها برگزار کنید .
معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان ساخت: حضور افراد از فرهنگ ها و مناطق جغرافیای کشور در دانشگاه های سایر استان ها موجب ارتقاء همبستگی و انسجام فرهنگی میشود.