خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 11:58
مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از پایداری بازار شیرخشک ویژه گروه سنی زیر دو سال در نخستین ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
توليد،شيرخشك،مصرف،قوطي،زنجيره،توليدكننده

به گزارش مشرق، علی صفا، با اشاره به بررسی عملکرد پنج شرکت اصلی تولیدکننده شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴، گفت: بر پایه اطلاعات ثبت‌شده، مجموع تولید این شرکت‌ها به بیش از ۶ میلیون قوطی رسیده که با رقم مصرف گزارش‌شده در همین ماه فاصله‌ای بسیار اندک دارد.
این هم‌راستایی میان تولید و مصرف، نشانه‌ای از ثبات در زنجیره تأمین شیرخشک است.
وی افزود: علاوه بر تولید، بررسی موجودی شرکت‌های تولیدکننده، شرکت‌های توزیع‌کننده و داروخانه‌ها نشان می‌دهد که در پایان فروردین‌ماه بیش از یک‌ونیم میلیون قوطی شیرخشک در زنجیره تأمین کشور موجود بوده است؛ رقمی معادل بیش از ۲۵ درصد مصرف ماهانه که سطح مناسبی از اطمینان را برای ماه‌های آینده فراهم می‌کند.
مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تأکید کرد: پایش مستمر اطلاعات تولید و توزیع و همچنین مدیریت تقاضا، از جمله اقدامات کلیدی سازمان برای حفظ تعادل بازار شیرخشک است.
با تکیه بر ظرفیت تولید داخلی، برنامه‌ریزی شده تا در سال جاری نیز پاسخگویی کامل به نیاز مصرف‌کنندگان این گروه سنی انجام گیرد