خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از۳۰ کیلومتر شبکه و خط انتقال آب آشامیدنی در گنبد کاووس اصلاح شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 17:06
گنبد-مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از اجرای بیش از ۳۰ کیلومتر عملیات اصلاح و توسعه شبکه و خط انتقال آب شرب در راستای تامین آب پایدار طی سال گذشته در شهرستان گنبد کاووس خبر داد .
آب،شبكه،شركت،مشتركين،شرب،شهرستان،انتقال،شيرآلات

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رحیمی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای رفع مشکل کمبود آب شرب و پایداری منابع تأمین در این شهرستان و روستاهای تحت پوشش حفر و تجهیز ۹ حلقه چاه و همچنین اجرای عملیات ویدئو متری چهار حلقه چاه آب شرب از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته این شرکت در سال ۱۴۰۳ در شهرستان گنبد کاووس بوده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان نصب دو هزار و ۹۹۸ مورد انشعاب آب جدید، شناسایی و مرئی سازی ۹ دستگاه شیرآلات شبکه توزیع و اصلاح، تعویض ۶۱ دستگاه الکترو پمپ، تعمیر و بازسازی ۶ باب حوضچه شیرآلات و استاندارد سازی ۴۵ رشته انشعاب آب مشترکین را از دیگر اقدامات انجام شده این شرکت در مدت مذکور در شهرستان گنبد کاووس برشمرد.
این مقام مسئول گفت: تعویض هزار و ۴۲۱ مورد کنتور خراب مشترکین، رفع سه هزار و ۸۲۴ مورد اتفاقات انشعابات، شبکه و خطوط انتقال آب مشترکین، بازرسی دیداری بیش از ۵۳۰ کیلومتر شبکه و خط انتقال در راستای جلوگیری از هدر رفت آب از دیگر فعالیت‌های این شرکت در این مدت بوده است.
رحیمی اظهار کرد: شستشوی ۷۰ کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال آب شرب و انجام ۱۱۳ هزار و ۷۶۰ هزار مورد آزمون کلر سنجی با هدف تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در سال گذشته بوده است.