خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تذکر نماینده ولی فقیه در کردستان به دبیرکل یونسکو چه بود؟

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 17:31
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: متأسفانه درهای برخی از بناهای تاریخی همچون کلیسا و غیره بسته شده و امکان بازدید برای عموم وجود ندارد.
تاريخي،كردستان،استان،سنندج،بناهاي،گردشگري،فرهنگي،يونسكو

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی بعدازظهر امروز در دیدار با دبیرکل یونسکو در ایران که با حضور شهردار سنندج صورت گرفت، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در استان کردستان در حوزه گردشگری و تاریخی وجود دارد که توجه به آنها به تقویت صنعت گردشگری در استان کمک زیادی می‌کند.
وی افزود: بخش عمده‌ای از منطقه اورامانات در محدوده استان کردستان قرار گرفته که ظرفیت عظیمی به لحاظ جذب گردشگر است و می‌تواند در رونق هرچه بیشتر این صنعت در استان و کشور نقش‌آفرین باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به طبیعت بکر منطقه اورامان در این خطه، عنوان کرد: استان کردستان بدون مبلاغه از لحاظ آثار و نمودهای فرهنگی به شدت غنی است.
وی به بازدید خود از بنای تاریخی کلیسای سنندج گریزی زد و گفت: بناهای تاریخی در کردستان و خاصتا سنندج سبقه تاریخی دارد و هر کدام به تنهایی ظرفیتی ارزشمند برای جذب گردشگران هستند.
پورذهبی اضافه کرد: کردستان موزه‌های مختلف و بناهای تاریخی در تراز بالایی دارد که هر ساله میزبان جمع قابل توجهی از گردشگران است البته باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به وضعیت برخی از آثار و بناهای تاریخی در سطح استان به ویژه در سنندج، خطاب به دبیرکل یونسکو، تصریح کرد: متأسفانه درهای برخی از بناهای تاریخی همچون کلیسا و غیره بسته شده و امکان بازدید برای عموم وجود ندارد.
نماینده ولی فقیه در کردستان با تأکید بر اینکه کردستان از نظر میراث فرهنگی و تاریخی در کشور سرآمد است، گفت: کردستان در زمینه حفظ و رونق میراث تاریخی و فرهنگی نیاز به حمایت و نگاه ویژه از سوی سازمان یونسکو و متولیان امر دارد.
پورذهبی یادآور شد: ظرفیت گردشگری این استان از منظر فرهنگی، تاریخی، طبیعی و غیره در این خطه آنقدر بالاست که توسعه صنعت گردشگری می‌تواند کلی درآمدزایی ایجاد کند.
انتهای پیام/482/