خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان کار بوژوویچ در استقلال؛ جباری مربی موقت آبی ها

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 21:06
باشگاه استقلال تصمیم به قطع همکاری با سرمربی خارجی خود گرفت.
استقلال،جباري،هيئت،پوشان،حذفي،سرمربي

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران عصر امروز جلسه‌ای را برای بررسی وضعیت نیمکت این تیم برگزار کرد که میودراگ بوژوویچ سرمربی این تیم به همراه رضا چلنگر مترجم او و مجتبی جباری مربی آبی پوشان پایتخت حضور داشتند.
در پایان این جلسه، مدیران باشگاه استقلال تصمیم به برکناری سرمربی مونته‌نگرویی آبی پوشان گرفتند و جباری را به عنوان مربی موقت تا پایان فصل لیگ برتر و بازی‌های جام حذفی انتخاب کردند.
علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال در حالی تصمیم هیئت مدیره و علی تاجرنیا مشاور تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی را اجرایی کرد که تیمش شنبه هفته آینده مقابل پیکان در یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال کشور بازی دارد.