خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازش ۴۰ درصدی پرونده‌های طلاق توافقی در مراکز مشاوره دادگستری کردستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1404 - 21:47
سنندج- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان از سازش ۴۰ درصدی پرونده‌های طلاق توافقی ارجاع شده به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
طلاق،مشاوره،خانواده،مراكز،مشاوران،ارجاع،كردستان،آمار،استان

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی شامگاه چهارشنبه به خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: بر اساس آمار به دست آمده از مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، در سال گذشته ۲ هزار و ۹۹۰ پرونده طلاق توافقی از طریق سامانه مسیر به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان ارجاع شد که از این تعداد، هزار و ۱۹۶ پرونده با تلاش مشاوران و مددکاران این مراکز به صلح و سازش میان زوجین منجر شده است.
وی با اشاره به علل بروز اختلافات خانوادگی که در نهایت به طلاق می‌انجامد، تصریح کرد: بسیاری از این اختلافات ناشی از فقدان مهارت‌های زندگی، عدم مسئولیت‌پذیری زوجین، تصمیمات هیجانی و یا رفتارهای لجوجانه است که در بسیاری از موارد، ارائه خدمات مشاوره تخصصی و اثربخش می‌تواند از وقوع طلاق جلوگیری کند.
اسدی اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر در زمینه ارجاع پرونده‌های خانواده به مراکز مشاوره و برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی برای مشاوران را مثبت ارزیابی کرد و افزود: آمار سازش ۴۰ درصدی در میان متقاضیان طلاق توافقی که از خدمات مشاوره بهره‌مند شده‌اند، نشان‌دهنده اثربخشی این برنامه‌ها در کاهش آسیب‌های ناشی از طلاق است.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹ مرکز مشاوره خانواده با حضور ۶۸ مشاور فعال در سطح استان کردستان فعالیت می‌کنند، گفت: تمامی پرونده‌های طلاق پیش از رسیدگی در محاکم قضائی از طریق سامانه مسیر به این مراکز ارجاع می‌شوند.
وی تاکید کرد: افزایش آمار طلاق در جامعه می‌تواند منجر به بروز آسیب‌های اجتماعی متعددی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد، گسستگی خانواده و مشکلات ناشی از فرزندان طلاق شود.
از این رو، مراکز مشاوره خانواده با ارائه خدمات تخصصی می‌توانند نقش بسزایی در جلوگیری از فروپاشی خانواده‌ها و تحکیم بنیان آنها ایفا کنند.