خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳ مگاوات انرژی خورشیدی به زودی در خراسان جنوبی به بهره برداری می رسد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404 - 08:55
بیرجند- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از اجرای پروژه های انرژی تجدیدپذیر با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در استان خبر داد و گفت: دو پروژه به ظرفیت ۱۳ مگاوات به زودی افتتاح می شود.
انرژي،مگاوات،سرمايه،طرح،ذاكريان،سربيشه،مگاواتي،ظرفيت

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان شب گذشته در نشست توسعه انرژی های تجدید پذیر استان اظهار داشت: هم اینک ۴ طرح سرمایه گذاری خارجی در حوزه انرژی های پاک با ظرفیت ۲۱ مگاوات با مشارکت سرمایه گذارانی از آفریقای جنوبی، آلمان و ایرانی مقیم چین به شبکه سراسری متصل است.
وی افزود: «علاوه بر این، ۳ طرح دیگر با ظرفیت مجموع ۲۳ مگاوات در دست اجرا داریم که ۱۳ مگاوات آن در ناحیه صنعتی خوسف و ۱۰ مگاوات در سربیشه است.
به گفته وی پروژه ۱۰ مگاواتی سربیشه تا پایان اردیبهشت ماه و حداکثر با ۱۰ روز تأخیر احتمالی، افتتاح خواهد شد.
ذاکریان با اشاره به پیگیری های انجام شده برای جذب سرمایه های بیشتر، تصریح کرد: یک طرح ۵۰ مگاواتی دیگر نیز در مرحله ابراز تمایل و مذاکرات اولیه قرار دارد که به زودی جلسات هماهنگی با مسئولان ارشد برای نهایی سازی توافقات برگزار می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، توسعه انرژی های تجدیدپذیر را اولویت استان دانست و تأکید کرد: این پروژه ها نه تنها گامی بلند در تأمین انرژی پایدار است، بلکه نقش مؤثری در رونق اقتصادی و کاهش ناترازی های انرژی خواهد داشت.