خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروهای آمریکایی در حال خروج از الحسکه و حرکت به سمت مرز عراق هستند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404 - 09:13
رسانه‌های دمشق از خروج نیروهای آمریکایی از پایگاهی در استان الحسکه در شمال سوریه خبر دادند.
سوريه،آمريكا،پنتاگون،نيروهاي،كشور،پايگاهي،ارتش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های محلی سوریه نوشته‌اند که ارتش آمریکا در حال خارج کردن نیروهای این کشور از پایگاهی در استان الحسکه هستند.
به نوشته روزنامه الوطن سوریه، خودروهای ارتش آمریکا مملو از تجهیزات نظامی در حال ترک پایگاهی در شهر «الشدادی» هستند.
این روزنامه همچنین اضافه کرد که این خودروها در حال حرکت به سوی مرز سوریه و عراق هستند.
سین پارنل، سخنگوی پنتاگون هفته گذشته گفت که آمریکا قصد دارد تا در ماه‌های آتی حضور نظامی خود را در سوریه به زیر یک هزار نیرو برساند و تعداد آنها را در پایگاه‌های کمتری در این کشور تثبیت کند.
پنتاگون پیش‌تر به نقل از پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که به دستور وی، نیروهای این کشور در سوریه در قالب یک فرماندهی مشترک عملیاتی موسوم به «عزم راسخ» متمرکز خواهند شد؛ تصمیمی که پنتاگون آن را «فرایندی سنجیده و مبتنی بر ارزیابی شرایط» خوانده است.
بر اساس ادعای وزارت دفاع آمریکا، نیروهای آمریکایی در موضعی باقی خواهند ماند که بتوانند «حملات دقیقی» را علیه بقایای گروه تروریستی داعش انجام دهند.