تشییع باشکوه پیکر شهید تازه تفحص شده در بهشهر
پیکر مطهر شهید دماوندی، پس از 42 سال تفحص و بر دستان مردم شهیدپرور بهشهر تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهشهر، همزمان با سالروز شهادت رییس مذهب شیعه امام جعفر صادق (ع)، آیین تشییع پیکر پاک و مطهر شهید غلامحسین دماوندی بر دستان مردم شهید پرور بهشهر انجام شد.
این شهید عزیز در عملیات تفحص پس از 42 سال دوری به وطن بازگشت و از ساعت 9 صبح امروز پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 در بهشهر تشییع شد.
شهید دماوندی در فضایی آکنده از معنویت سوگواران امام جعفر صادق (ع) با ندای صلوات مورد استقبال مردم ولایتمدار و شهید پرور قرار گرفت و از مقابل بیمارستان امام خمینی (ره) بهشهر تا پارک ملت تشییع شد.
پس از آن پیکر مطهر شهید بصورت خودرویی به زادگاهش روستای رمدان منتقل شد و در گلزار شهدای سفیدچاه به خاک سپرده میشود.
آیین وداع با پیکر شهید غلامحسین دماوندی دیشب در مسجد امام جعفرصادق (ع) نقاش محله بهشهر برگزار شد.
مراسم بزرگداشت شهید هم، یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 همراه با نماز مغرب و عشا در حسینیه قتلگاه بهشهر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/