تشریح برنامههای اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها برنامههای اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس عالی اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت، در آستانه سالگرد عروج شهدای خدمت در دیدار با دستاندرکاران اجلاسیه بینالمللی «مجاهدان در غربت» ویژه بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت آیتالله رئیسی و همراهانش، با توجه به ضرورت تجلیل و گسترش دیپلماسی مقاومت گفت: گسترش اندیشهها و دستاوردهای شهید آیتالله رئیسی و تقویت جبهه مقاومت از دیدگاه شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان و همچنین ضرورت برگزاری این اجلاسیه بینالمللی حائز اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت این اجلاسیه میتواند به همافزایی بهتر گفتمان مقاومت در تجلیل مقام این دو بزرگوار کمک کند، افزود: نشست علمی با حضور اندیشمندانی از کشورهای مختلف که از سوی اجلاسیه مجاهدان در غربت در دانشگاه تهران برگزار شد نیز میتواند به تبیین و شناخت شخصیت والای شهدای خدمت مساعدت کند.
رئیس عالی اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت با تشریح ظرفیت بالای برنامه اجلاسیه مجاهدان در غربت که در قالب همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت برگزار میشود، تصریح کرد: این بستر، فرصتی مناسب برای همافزایی مجموعه برنامههای اولین سالگرد گرامیداشت شهدای خدمت است.
انشاءالله از ظرفیت برنامههای این اجلاسیه و سایر تشکلهای توانمند مردمی بهرهمند شویم.
حجتالاسلام محمدحسین موسیپور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه سالگرد عروج شهدای خدمت در دیدار با دستاندرکاران اجلاسیه بینالمللی «مجاهدان در غربت» ویژه بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت آیتالله رئیسی و همراهانش گفت: شهید رئیسی محور وفاق بود.
امیدواریم بزرگداشت ایشان موجب وفاق در همه گروهها شود.
ایشان شخصیت طراز و الگوی حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی بود.
وی در ادامه با اشاره به توصیف رهبر انقلاب در مورد شخصیت شهید رئیسی خاطرنشان کرد: ایشان تعبیر امیرکبیر عصر جمهوری اسلامی را برای شهید جمهور بکار بردند.
مظلومیت ایشان نیز به مظلومیت شهید بهشتی نیز تعبیر شد.
حجتالاسلام موسی پور با تاکید بر اهمیت پاسداشت شهدای خدمت اظهار کرد: باید تلاش شود شخصیت ایشان به خوبی تبیین شود.
همچنین در نکوداشت و بزرگداشت مشی و روش حکومتداری و زمامداری ایشان باید کارهای گستردهای صورت بگیرد.
محور و راهبرد همه این فعالیتها نیز بحث همدلی، وحدت، وفاق و ظرفیتافزایی همه جریانات درون نظام است.
ما امیدواریم مراسم درخوری برای این شهدا برگزار گردد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان شهید رئیسی را خورشید شهدای خدمت دانست و افزود: ستارگان درخشانی دور خورشید چرخیدند و همراه با او به فیض شهادت نائل آمدند.
شهید آیتالله آل هاشم در نوع مردمداری یک حد نصاب جدیدی را باز کرد.
روشهای او الگوی ماندگاری در میان ائمه جمعه به ارمغان آورد.
شهادت ایشان غوغای بینظیری در خطه آذربایجان ایجاد کرد.
رای بالای مردم به ایشان نیز در انتخابات مجلس خبرگان نشانه علاقه وافر مردم آن استان به ایشان بود.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
همایش بینالمللی «دیپلماسی مقاومت» با هدف بررسی چالشها و فرصتهای پیشروی جهان اسلام و جبهه مقاومت، با حضور جمعی از پژوهشگران، اندیشمندان و فعالان حوزههای سیاسی و بینالمللی ۲۸ اردیبهشت ماه در تهران برگزار میشود.