گلایه نماینده رزن از عدم تخصیص تسهیلات حمایتی کشاورزان
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی از عدم حمایت از کشاورزان رزن در بخش ارائه تسهیلات حمایتی گلایه کرد.

سید ابوالحسن مصطفوی غمام، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به وضعیت کشاورزی و دامداری شهرستان حوزه انتخابیه خود اظهار داشت: خشکسالی، کمآبی و کاهش وامهای حمایتی از گلخانهها از جمله چالشهای مهم این بخش است که نیازمند توجه جدی دولت و مسئولان اجرایی است.
وی با اشاره به اینکه توسعه صنعت گلخانه در شهرستان رزن از اهمیت فراوانی برخوردار است، بیان کرد: چند سالی است که تسهیلات گلخانهای کاهش یافته این در حالی است که تقاضا برای آن بالا بوده و وامهای دولتی محدود شدهاند با اینکه صحبت از اختصاص 100 میلیارد تومان اعتبار در این زمینه شده، اما واقعیت این است که هنوز شرایط اجرایی شدن آن فراهم نیست.
مصطفوی غمام با تأکید بر حمایت از متقاضیان احداث گلخانه افزود: هر فردی که برای احداث گلخانه درخواست داشته باشد، مورد حمایت قرار خواهد گرفت، اما باید زیرساختها و اعتبارات حمایتی لازم نیز تأمین شود.
وی با اشاره به وضعیت منابع آبی شهرستان رزن بیان کرد: با توجه به فرسایش لایههای بالایی قنوات، لزوم اجرای پروژههای آبخیزداری و مدیریت منابع آب از اولویتهای ماست.
در کنار این موارد، باید مراقب تأمین کود شیمیایی نیز باشیم تا مانند برخی سالها، کمبودی پیش نیاید.
نماینده رزن درباره خرید تضمینی گندم نیز اظهار کرد: پرداخت پول گندمکاران در سال گذشته با تأخیر همراه بود.
امیدواریم در سال جاری شاهد چنین اتفاقی نباشیم.
خام فروشی محصولات کشاورزی رزن از چالشهای مهم شهرستان است
مصطفوی غمام یکی دیگر از چالشهای مهم بخش کشاورزی را خامفروشی محصولات دانست و تصریح کرد: نباید محصولات کشاورزی بهصورت خام فروخته شوند.
باید به سمت ایجاد ارزش افزوده حرکت کنیم تا سود واقعی نصیب تولیدکننده شود.
وی اظهار داشت: درخواست تسهیلات کشاورزان به مبلغ بیش از 550میلیارد با پرونده تکمیل در اداره جهاد کشاورزی وجود دارد، سال گذشته 15 میلیارد سهمیه شهرستان بود ولی با پیگیریها بیش از 110 میلیارد به بانک معرفی شد.
محدودیت منابع مالی یکی از دلایل اصلی نارضایتی در این بخش است، اما امیدواریم با گشایشهای اقتصادی، شرایط بهتری رقم بخورد.
نماینده رزن با اشاره به ضعف در بستهبندی محصولات کشاورزی تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی ما، نبود زیرساختهای بستهبندی مناسب است که باید برای آن راهکاری در نظر گرفته شود.
مصطفوی غمام تأکید کرد: اعتقاد ما این است که باید از ظرفیتهای بومی هر منطقه بهدرستی استفاده شود.
بسیاری از روستاهای ما مانند روستای ساریجلو در زمینه تولید کیف و کولهپشتی فعال هستند و حتی بازار تهران را در اختیار دارند.
این ظرفیتها باید حمایت شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان افزود: در دوره اخیر مجلس با دولت همکاری داشته و از طرحهایی که به نفع مردم بوده حمایت کرده است.
ما هیچگاه ناامید نیستیم و از مذاکراتی که منجر به بهبود وضعیت مردم شود، حمایت میکنیم.
انتهای پیام/