کمک هفت میلیارد و سیصدمیلیون ریالی خیر میبدی به بیمارستان میبد
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1404 - 16:41
میبد - خیر میبدی مبلغ هفت میلیارد و سیصدمیلیون ریال برای تامین بخشی از هزینه های بازسازی و توسعه بخش قلب و سی سی یو بیمارستان میبد اهدا کرد.

سید هادی حسینی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به این اقدام خیرخواهانه اظهار داشت: خیر نیکوکار ملیحه محسنی فر به یادبود همسر مرحومش علی دهقانی تفاهم نامهای به ارزش هفت میلیارد و سیصد میلیون ریال با بیمارستان میبد به امضا رسانده است.
وی افزود: مرحوم علی دهقانی سالها بعنوان مهندس ناظر پروژههای بهداشتی و درمانی فعال بود و بسیاری از ساختمانهای حوزه بهداشت و درمان حاصل زحمات و تلاشهای آن مرحوم است.
گفتنی است بخش قلب و سی سی یو بیمارستان میبد به مساحت ۹۵۰ مترمربع توسط مرحوم حسن بابایی در سال ۱۳۸۳ تکمیل و به بیمارستان تحویل شده و با توجه به فرسودگی ساختمان و نیاز به بهسازی و توسعه در سال ۱۴۰۲ عملیات ساختمانی این بخش در دستور کار قرار گرفت.