خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 05 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

اعتماد | همه | جمعه، 05 اردیبهشت 1404 - 11:46
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور برای روز جمعه (۵ اردیبهشت) خبر داد.
ساعت،ترافيك،جمعه،مسير،روز،راهور،تردد

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور برای روز جمعه (۵ اردیبهشت) خبر داد.
کد خبر: 709695 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۵ ۱۱:۲۷:۱۲
سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور برای روز جمعه (۵ اردیبهشت) خبر داد.
به گزارش همشهری آنلاین، وی اعلام کرد: در آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۵:۰۰ محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس اعمال می‌شود.
همچنین از ساعت ۱۶:۰۰ مسیر پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد.
از ساعت ۱۸:۰۰ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) یک‌طرفه خواهد شد و این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۳:۰۰ ادامه خواهد داشت.
پس از آن، مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد به‌صورت دوطرفه بازگشایی می‌شود.
در محور هراز نیز تردد تمامی تریلر‌ها به‌طور دائمی ممنوع است.
علاوه بر این، تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز‌های پنجشنبه و جمعه ممنوع خواهد بود.
وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک، این محور ممکن است به‌صورت مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان یک‌طرفه شود.
سرهنگ شیرانی همچنین به محدودیت در محور فشم اشاره کرد و گفت: روز جمعه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ مسیر پل حاجی‌آباد به پیچ کلیکان (آریانا) به‌صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم بازگشایی خواهد شد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از رانندگان خواست با رعایت قوانین و محدودیت‌های اعلام‌شده و استفاده از مسیر‌های جایگزین، برای ایمنی و روانی ترافیک همکاری کنند.