آخرین وضعیت حضور ناشران دانشگاهی و خارجی در نمایشگاه کتاب
230 ناشر برای حضور در بخش دانشگاهی ثبت نام کرده اند که از این تعداد 200 ناشر غرفه مجزا دارند. ناشران خارجی نیز کتاب های خود را به نمایشگاه ارسال کرده اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمود آموزگار، مدیر نشر «کتاب آمه» و رئیس اسبق اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران اظهار کرد: تردیدی نیست که واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به ناشران، اتفاق مثبتی است.
من از زمانی که در نمایشگاه مسئولیت داشتم به دنبال این بودم که این کار بهدرستی انجام شود تا متناسب با مجموعه مسائلی که در اجرا و برگزاری این رویداد وجود دارد، حلقههای مختلف زنجیره نشر با یکدیگر در ارتباط باشند.
وی ادامه داد: از زمان دولت یازدهم این کار آغاز شد و فراز و نشیبهایی هم داشت؛ ولی در نهایت فکر میکنم همکاری بین دولت و بخش خصوصی در این زمینه توفیق زیادی داشته است.
سیدعباس صالحی در دولتهای یازدهم و دوازدهم، نقش مؤثری در کاهش ناهنجاریها، بهبود روشهای مصرف یارانه و تعامل با بخش خصوصی، تعامل با ظرفیت نشر و طرحهای فصلی داشت که امیدواریم این نگاه را در دولت چهاردهم نیز ادامه دهد و حتی بهبود ببخشد.
رئیس اسبق اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران بیان کرد: در دولت سیزدهم به جز موضوع «پایتخت کتاب» سایر موارد یاد شده فراموش شد.
برای مثال یکی از دستاوردهای زمان سیدعباس صالحی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصویب آئیننامه بند ج ماده 92 بوده است که میتواند تغییرات بزرگی را در صنعت نشر رخ دهد.
وی در پایان گفت: یکی از اتفاقات نمایشگاه کتاب در دو سال اخیر اجازهدادن به حضور کتابفروشان در آن بود.
کتابفروشان در آن دوره اقدام به فروش کتاب همه ناشران میکردند که این موضوع سبب میشد نمایشگاه به انحراف برود که خوشبختانه این مسئله نیز امسال حل شد.
البته به نظر من در برگزاری نمایشگاه کتاب بهطورکلی باید به سمت رویداد نمایشگاهی برویم نه رویداد مبتنی بر فروش.
اعلام آمادگی 230 ناشر دانشگاهی برای حضور در سیوششمین نمایشگاه کتاب تهران
کاظم آرمانپور درباره حضور ناشران دانشگاهی در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: امسال 230 ناشر برای حضور در بخش دانشگاهی ثبتنام کردهاند که از این تعداد 200 ناشر غرفه مجزا دارند.
به دلیل مشکلات رفتوآمد خوشبختانه امسال ناشران دانشگاهی تغییر جانمایی داشتند و به رواق شرقی منتقل شدند که اتفاق مبارکی است.