خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستیار پوتین: دیدار با ویتکاف سازنده و موثر بود

اعتماد | همه | جمعه، 05 اردیبهشت 1404 - 21:18
دستیار ریاست‌جمهوری روسیه، گفت: در دیدار پوتین و ویتکاف، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.
روسيه،ديدار،پوتين،آمريكا،اوكراين،دستيار،سازنده

دستیار ریاست‌جمهوری روسیه، گفت: در دیدار پوتین و ویتکاف، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.
کد خبر: 709778 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۵ ۲۱:۱۶:۵۱
یوری اوشاکوف ضمن اشاره به مدت زمان گفت‌و‌گو‌ها میان رئیس‌جمهور این کشور و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، آن را دیداری «مفید و سازنده» خواند.
به گزارش ایسنا، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه جهت دیدار و مذاکره با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه وارد مسکو شد و اندکی پیش خبرنگاران روسی اعلام کردند که کاروان حامل ویتکاف، کاخ کرملین را ترک کرده‌اند.
«یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به این دیدار اظهار کرد: «دیدار میان رئیس‌جمهور پوتین و ویتکاف، سه ساعت به طول انجامیده و همچنین این دیدار مفید و سازنده بوده است.»
وی افزود: «طی این دیدار، درباره احتمال از سرگیری مذاکرات مستقیم میان روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو و رایزنی شد.»
اوشاکوف در رابطه با این دیدار و همچنین روابط آتی روسیه و آمریکا و مواضع طرفین در قبال اوکراین بیان کرد: «نشست پوتین و ویتکاف به نزدیک‌تر کردن مواضع روسیه و آمریکا نه تنها در مورد اوکراین، بلکه در مورد سایر مسائل بین‌المللی نیز کمک می‌کند.»
دستیار پوتین تاکید کرد: «بر اساس توافق شکل گرفته میان روسای جمهور روسیه و ایالات متحده، گفت‌وگوی سازنده روسیه و آمریکا در سطوح مختلف به فعال‌ترین حالت ممکن ادامه خواهد یافت.»
ویتکاف پیش از این در سال جاری سه بار با ولادیمیر پوتین دیدار کرده، در حالی‌که رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش برای میانجیگری آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو بوده است.
لازم به ذکر است که تازه‌ترین سفر ویتکاف به مسکو یک روز پس از آن صورت گرفت که ترامپ حمله موشکی و پهپادی اخیر روسیه به کی‌یف را محکوم، اما با این حال اعلام کرد که مذاکرات صلح «پیشرفت چشمگیری» داشته است.