بیمارستان شهید رئیسی کرمانشاه به زودی به بهرهبرداری میرسد - تسنیم
استاندار کرمانشاه از آمادگی این مرکز تخصصی درمان سرطان برای بهره برداری بخش بستری تا پایان اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: سایر تجهیزات کاربردی این مرکز هم طی چند ماه آینده خدمات رسانی را آغاز خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مرکز جامع سرطان شهید رئیسی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است که در بیمارستان امام رضا(ع) واقع شده و قرار است به بیماران سرطانی خدمات رایگان ارائه دهد.
با توجه به اینکه بسیاری از بیماران هماستانی و حتی استانهای هم جوار به تهران مراجعه میکنند راهاندازی این بیمارستان برای مداوای بیماران در غرب کشور بسیار اهمیت دارد.
عملیات اجرایی این بیمارستان در سال 1396 شروع شده بود اما متوقف شد و در سال 1400 مجدد عملیات اجرایی ساخت آن در دستور کار قرار گرفت.
تا سال 1401 این پروژه تنها 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با کار جهادی همه مدیران استانی و ملی همه دستگاههای مورد نیاز آن تهیه شد.
ساختمان بیمارستان شهید رئیسی در زمینی به مساحت 8500 متر مربع و در چهار طبقه به صورت تخصصی ساخته شده و ارزش آن امروز به بیش از 1200 میلیارد تومان میرسد و یکی از پیشرفتهترین مراکز جامع سرطان در منطقه است که میتواند تمام نیازهای غرب کشور را تأمین کند.
در این بیمارستان که از مدرنترین تجهیزات روز دنیا در آن استفاده شده، 120 تخت بستری، دستگاههای رادیوتراپی، توموتراپی، براکیتراپی و پت اسکن وجود دارد و علاوه بر ارائه خدمات به بیماران بستری روزانه به 50 بیمار سرپایی نیز خدمات ارائه میشود.
منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه امروز با حضور در محل احداث بیمارستان 120 تختخوابی شهید رئیسی، از آخرین وضعیت تکمیل و تجهیز این مرکز تخصصی درمان سرطان درمانی بازدید کرد.
وی در این بازدید اظهار کرد: این پروژه یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه است و هماکنون مراحل نهایی تجهیز خود را سپری میکند و طبق وعده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان تا پایان اردیبهشتماه میتواند پذیرای بیماران باشد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت این مرکز در حوزه درمان سرطان افزود: با توجه به هزینههای بالای درمان سرطان، بهرهبرداری از این بیمارستان که بهطور کامل دولتی است، میتواند خدمات قابل توجهی به بیماران نیازمند شیمیدرمانی و رادیوتراپی آن هم با هزینهای به مراتب کمتر از بخش خصوصی ارائه دهد.
حبیبی همچنین به تأثیر این پروژه در افزایش سرانه تختهای بیمارستانی استان اشاره کرد و گفت: این بیمارستان میتواند بخشی از کمبود سرانه تختهای درمانی در استان را تا حدود موثری جبران کند.
سایر پروژههای بیمارستانی مانند بیمارستانهای شهرستان روانسر، ثلاث باباجانی و 540 تختخوابی کرمانشاه نیز در دست پیگیری است.
علی سروش رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به بخشهای مختلف بیمارستان شهید رئیسی، اظهار کرد: این بیمارستان مجهزترین بیمارستان دولتی درمان سرطان و تنها بیمارستان دولتی درمان سرطان در غرب کشور در حوزه تشخیص و درمان سرطان خواهد بود و شامل بخشهای بستری، تشخیص، رادیوتراپی، و توموتراپی است.
وی عنوان کرد: هدف ما این است که تا دو یا سه ماه آینده تجهیزات سرمایهای این بیمارستان نصب شود تا بیماران بتوانند بدون دغدغه، خدمات درمانی دریافت کنند.
همچنین امیدواریم در سفر پیشروی هیئت دولت به استان، اعتبارات مورد نیاز برای تجهیزات تخصصی از جمله دستگاههای توموتراپی و کالیبراسیون جذب شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: درمان در این مرکز عمدتاً رایگان یا با تعرفه دولتی خواهد بود که این موضوع تفاوت چشمگیری با بخش خصوصی دارد و کمک شایانی به بیماران نیازمند خواهد کرد.
انتهای پیام/