با این داروی گیاهی التهاب معده را به زانو درآورید
نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
کد خبر: 709786 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۵ ۲۱:۵۹:۴۶
نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است.
مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده و پودر امکانپذیر خواهد بود.
به گزارش مهر، برگهای نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتیاکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود میباشند.
روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانینها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده میشود.
همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که بهطور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
خواص نعنا
نعناع علاوه بر خاصیت آرامشبخش بودن، خاصیت پاککنندگی و سمزدایی نیز دارد.
از التهاب معده جلوگیری کرده و فرآیند هضم را تقویت میکند.
این امر به دلیل فعال شدن غدد بزاقی در مصرف نعناع که آنزیمهای گوارشی را قادر به تولید مقادیر کافی میکند، اتفاق میافتد.
نعناع به شکل چای یا جویدنی برای رفع گرفتگی گلو، بینی, برونشیت و ریهها استفاده میشود.
همچنین به تسکین بینی، گلو و مجاری تنفسی و جلوگیری از یک اختلال طولانی که معمولاً با آسم یا سرماخوردگی شروع میشود؛ کمک میکند.
روغنهای موجود با ترکیب نعناع بهطور گستردهای برای مقاومت در برابر انتشار مواد شیمیایی خاص در بدن که منجر به آلرژی فصلی و تب یونجه نیز میشود؛ شناخته میشوند.
نعناع بهتر است به شکل خام یا به شکل چای و دمنوش مصرف شود تا از آلرژیها محافظت کند.
نعناع به خاطر وجود مواد مغذی ضروری و خواصی چون آرامش بخشی و تسکین دهندهاش، یک گیاه بسیار مفید برای افزایش قدرت کبد و کمک به بهبود کبد چرب است.
نعناع یک خوشبوکننده دستگاه تنفس است، علاوه بر اطمینان از تمیزی زبان و صمغها، مانع رشد باکتری دردهان میشود.
بنابراین نعناع جز یکی از موارد مهمی است که در تهیه خمیردندان و دهان استفاده میشود.